Het vermogen van: Prins Bernhard jr

1,6 miljard euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1977

Beroep

CEO Coolblue

Woonplaats

Rotterdam

Geboorteplaats

Rotterdam

Bekend van

Coolblue

Wie is Prins Bernhard jr?

Iedereen kent Prins Bernhard jr wel. Bekend geworden als Coolblue en CEO Coolblue van beroep.  Prins Bernhard jr is Nederlander en is momenteel woonachtig in Rotterdam. Prins Bernhard jr is geboren op 1977 in Rotterdam. Als we naar het geschatte vermogen van Prins Bernhard jr kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Prins Bernhard jr wordt momenteel geschat op 1,6 miljard euro.

Waar komt het vermogen van Prins Bernhard jr vandaan?

Het grote vermogen van Prins Bernhard jr is ontstaan door hard werken. Prins Bernhard jr is bekend van Coolblue en is ondertussen een bekend CEO Coolblue. Het geschatte vermogen van Prins Bernhard jr komt vooral door het werk als CEO Coolblue en heeft ervoor gezorgd dat Prins Bernhard jr ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 1,6 miljard euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Prins Bernhard jr?

We kunnen het precieze vermogen van Prins Bernhard jr niet benoemen. Dit komt doordat Prins Bernhard jr zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Prins Bernhard jr bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 1,6 miljard euro aan geschat vermogen zit Prins Bernhard jr er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Prins Bernhard jr weten we niet, omdat Prins Bernhard jr zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Prins Bernhard jr bedraagt 1,6 miljard euro.

Prins Bernhard jr is bekend van Coolblue en werkt als CEO Coolblue. Door hard te werken en bekender te worden heeft Prins Bernhard jr een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!