Gratis proefmonsters aanvragen

Gratis proefmonsters aanvragen is niet alleen voor zwangere vrouwen. Ook als je niet zwanger bent kun je leuke, en gratis, proefpakketten aanvragen. Je kunt bijvoorbeeld gratis kranten aanvragen, gratis make-up monsters aanvragen, tandpasta en gratis kattenvoeding aanvragen.

Er zijn veel verschillende proefpakketten die je aan kunt vragen; van zwangerschapsdozen tot condooms en van parfummonsters tot dagcreme. Wij hebben enkele proefmonsters voor je op een rij gezet zodat je ze direct aan kunt vragen.

Gratis proefmonsters die je vandaag kunt aanvragen

Gratis Volkskrant voor 1 week

Lees 1 week gratis de Volkskrant en maak ook nog eens kans op 1 van de 10 Olympus camera’s. Je kan de Volkskrant gratis lezen van 3 t/m 8 september 2012. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen. Dit proefabonnement is maar tijdelijk geldig, dus wees er snel bij.

De gratis Volkskrant voor 1 week aanvragen.

Prénatal Blije-doos

Ben je zelf net zwanger of ken je iemand die zwanger is? Je kan een gratis Préntal Blije-doos (ook wel de WIJ Jonge Ouders doos genoemd) aanvragen en op laten sturen. Het is een doos met allerlei leuke cadeautjes voor jonge ouders.

De gratis Préntal Blije-doos aanvragen.

Eucerin dagcreme proefmonster

Op de website van cosmeticamerk Eucerin kan je een gratis sample van de Even Brighter Dagcrème aanvragen. Je moet je adresgegeven invullen en je krijgt het dagcreme proefmonster opgestuurd.

Het dagcreme proefmonster aanvragen.

Etos Zwanger en Baby Box

Ben je zwager of en je iemand die in verwachting is? Dan zijn de gratis Felicitas Zwanger Box en Baby Box van de Etos echt iets voor jou. De Felicitas Zwanger Box zit vol met producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. In de Felicitas Baby Box vind je leuke en handige producten die speciaal voor je kindje zijn.

De gratis Etos proefpakketten aanvragen.

Proeftube Sensodyne tandpasta gratis proefmonsters

Doe vrijblijvend mee aan de Sensodyne 2 weken test en ontvang een gratis proefmonster Sensodyne tandpasta. Je ontvangt een proeftube tandpasta van 20 ml.

Tandpasta proefmonster aanvragen.

Meer proefmonsters om gratis aan te vragen

Op de website proefmonsters.nl kun je veel meer gratis proefmonsters aanvragen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!