Het vermogen van: Jitse Groen

€414 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

2 juni 1978

Beroep

CEO van Just Eat Takeaway

Woonplaats

Nederland

Geboorteplaats

Delft

Bekend van

-

Wie is Jitse Groen?

Iedereen kent Jitse Groen wel. Bekend geworden als - en CEO van Just Eat Takeaway van beroep.  Jitse Groen is Nederlander en is momenteel woonachtig in Nederland. Jitse Groen is geboren op 2 juni 1978 in Delft. Als we naar het geschatte vermogen van Jitse Groen kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jitse Groen wordt momenteel geschat op €414 miljoen.

Waar komt het vermogen van Jitse Groen vandaan?

Het grote vermogen van Jitse Groen is ontstaan door hard werken. Jitse Groen is bekend van - en is ondertussen een bekend CEO van Just Eat Takeaway. Het geschatte vermogen van Jitse Groen komt vooral door het werk als CEO van Just Eat Takeaway en heeft ervoor gezorgd dat Jitse Groen ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €414 miljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Jitse Groen?

We kunnen het precieze vermogen van Jitse Groen niet benoemen. Dit komt doordat Jitse Groen zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Jitse Groen bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €414 miljoen aan geschat vermogen zit Jitse Groen er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Jitse Groen weten we niet, omdat Jitse Groen zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Jitse Groen bedraagt €414 miljoen.

Jitse Groen is bekend van - en werkt als CEO van Just Eat Takeaway. Door hard te werken en bekender te worden heeft Jitse Groen een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!