Geld verdienen met enquêtes

Een leuke manier om geld te verdienen is door enquêtes in te vullen. Voor het invullen van de enquêtes ontvang je een klein bedrag. Vul je er een aantal in dan kan je lekker geld verdienen met enquêtes!

Op vuljespaarpot.nl geven wij je al veel informatie over geld verdienen met spaarprogramma’s. Bij deze spaarprogramma’s krijg je geld voor het lezen van e-mails en het bezoeken van websites. Deze spaarprogramma’s versturen ook de enquêtes waar je geld mee kan verdienen. Meld je aan bij een spaarprogramma om te beginnen met geld verdienen met enquêtes en onderzoeken.

Wil je veel geld verdienen met de vragenlijsten, dan dien je je bij meerdere bedrijven aan te melden. Je kan je bij de spaarprogramma’s aanmelden maar er zijn ook bedrijven die alleen maar enquêtes versturen. Meld je bij hun aan en je krijgt per e-mail enquêtes opgestuurd. Vul deze vragenlijsten in en je verdient geld.

Enquetes invullen voor geld, hoe werkt dat?

Door Enquêtes in te vullen voor geld, help jij verschillende organisaties om hun dienst of product te verbeteren door hier feedback op te geven. Grote merken zijn namelijk altijd benieuwd naar de gedachten van de consumenten. Zij willen hun dienst of product graag verbeteren aan de hand van feedback van gebruikers en zijn bereid flink te betalen voor deze informatie van gebruikers. In ruil voor de door jou gegeven feedback, betalen deze organisaties jou een leuk zakcentje.

Geld verdienen met enquêtes invullen is één van de makkelijkste manieren om online, vanuit je luie stoel wat extra geld te verdienen. Het is mogelijk per maand een paar honderd euro te verdienen door betaalde online enquêtes in te vullen, mits je weet wat je doet. Wanneer je er voor kiest om lukraak alle enquetes die je tegenkomt in gaat vullen dan zal dit veel frustratie opleveren.

Doe daarom van te voren goed onderzoek in welke enquêtes jij jouw waardevolle tijd in gaat steken. er zijn namelijk vele verschillende bedrijven die online betaalde enquêtes aanbieden. Het is belangrijk om alvorens jij begint met het invullen van de betaalde enquêtes om te weten voor welke enquêtes voor geld jij in aanmerking komt. Dit om teleurstelling te voorkomen en er midden in de enquête er achter komen, dat jij hier niet voor in aanmerking komt. Ook is het fijn om te weten wat een enquête jou gaat opleveren en je weet of dit een lucratieve manier van geld verdienen is, of juist niet.

Wanneer jij besluit te beginnen met enquêtes invullen voor geld, is het fijn om te weten waar je het voor doet. Probeer bijvoorbeeld deze extra inkomsten op zij te zetten voor iets wat betekenis heeft voor jou. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om hier van op vakantie te gaan, of een leuke aankoop te doen. Online enquêtes invullen voor geld kan een goede en lucratieve manier van geld verdienen zijn als je weet wat je doet. Om je een idee te geven van goede bedrijven waar je dit kan doen hebben wij een top 6 opgesteld.

Enquetes invullen voor geld – Top 6

 1. Panelclix.nl

Verdien geld met enquêtes bij Panelclix.nl

Panelclix is een enquête site, ofwel online onderzoeksbureau. Ze zijn onderdeel van Euroclix, dat van origine een spaarprogramma is, maar tegenwoordig hanteren ze niet alleen spaarsystemen maar ook daadwerkelijk programma’s waarbij er serieus geld kan worden verdiend!

Panelclix werkt als volgt: Je kan bij Panelclix deelnemen aan onderzoeken of online vragenlijsten op je laptop, tablet of smartphone. De bedoeling is om hierin jouw mening te geven over uiteenlopende onderwerpen als reclames, nieuwe product ideeën en nog veel meer. Soms is het ook mogelijk een nieuw product thuis uit te proberen en zijn er telefonische enquêtes. Dus lijkt het jou leuk om jou mening kenbaar te maken aan bedrijven door online enquête voor geld in te vullen, in ruil voor goede beloningen? Dan is Panelclix echt wat voor jou!

Panelclix.nl staat bekend om een uitstekende betrouwbaarheid, een snel kijkje op internet wat betreft de reviews van Panelclix bevestigt dit. Gebruikers er van zijn zeer positief en geven Panelclix 4,9/5* sterren. Een ongekend hoge score. Je kunt dus rustig stellen dat Panelclix de beloofde beloningen daadwerkelijk uitkeert aan de gebruikers.

Gebruikers van Panelclix zijn voornamelijk goed te spreken over de volgende punten:

 • Leuke en interessante enquêtes
 • Goede beloningen
 • Uitstekend spaar systeem dat loont
 • Saldo direct over te boeken naar je bankrekening

     2. SAMSAM

SamSamr.nl is een onderzoeksbureau dat organisaties helpt ontwikkelen op een duurzame manier op basis van betekenisvolle informatie van consumenten. Samsam.samr is een onderzoeksbureau dat op een zeer moderne manier te werk gaat. Onder andere via een online enquêtepanel.

Niet alleen zijn ze erg modern in hun manier van onderzoeken uitvoeren, ze hebben ook een hele reeks certificaten waaruit blijkt dat ze goed omgaan met jou persoonsgegevens en privacy.

Hoe werkt het enquetes voor geld bij Samsam?

Je kan je via de site gemakkelijk en geheel kosteloos en geheel vrijblijvend inschrijven. Vervolgens word je per e-mail uitgenodigd om mee te doen aan onderzoeken. Deze onderzoeken worden door samsam uitgevoerd in opdracht voor verschillende bedrijven en instanties.

Het leuke aan Samsam is dat ze op een moderne manier onderzoeken proberen uit te voeren. Het verschil met andere onderzoeksbureaus is dat ze proberen het onderzoek ook daadwerkelijk leuk te nemen voor een deelnemer hiervan. Dit omdat ze zien dat er bij andere online onderzoeksbureaus vaak saaie en lange vragenlijsten zijn.

Pluspunten

 • Moderne en leuke manier van onderzoeken
 • Je kan leuke prijzen winnen
 • Leuke diversiteit aan onderwerpen

Minpunten

 • Je kan er geen beloningen in geld of waardebonnen verdienen

      3. Opinieland.nl

Online enquetes invullen voor geld bij Opinieland.nl

www.opinieland.nl is een online marktonderzoeksbureau dat online enquêtes afneemt aan gebruikers van dit platform in ruil voor beloningen. Je kunt in deze online enquêtes invullen voor geld vragen krijgen over veel verschillende onderwerpen, van advertenties tot producten en van hobby’s tot gezondheidszorg. Ook is het goed mogelijk dat je soms producten thuis gestuurd krijgt om uit te proberen en hierover feedback geeft.

Jou mening heeft impact op de ontwikkelingen van producten en diensten van bedrijven door jou feedback. Aan de hand van jouw feedback proberen bedrijven de producten en diensten die ze aanbieden te optimaliseren voor de consument. Heb jij dus een sterke mening en zou je deze graag kenbaar willen maken door deel te nemen aan deze onderzoeken/enquêtes in ruil voor beloningen, op de momenten dat jij hier zelf zin in hebt? Dan is Opinieland.nl een uitstekende keuze voor jou!

      4. I-Say

Enquete maken voor geld bij I-Say

Isay is een van de beste en toonaangevende betaalde enquêtebureaus. Ze richten zich voornamelijk op het afnemen van online enquêtes voor marktonderzoekers van verschillende bedrijven en fabrikanten. De reden waarom dit belangrijk is voor bedrijven en fabrikanten die producten en diensten aanbieden is vanwege de feedback die ze krijgen tijdens deze onderzoeken/enquêtes. Aan de hand van de verkregen feedback, kan een bedrijf hun aangeboden producten en diensten optimaliseren. Heb jij dus een sterke mening en zou jij deze graag kenbaar willen maken aan bedrijven door online enquêtes in te vullen, in ruil voor geld voor enquêtes? Dan is I-Say echt wat voor jou!

I-Say is zonder twijfel een van de beste betaalde online enquêtebureaus. Mensen die dit al langere tijd doen zijn allemaal vol lof voor het bedrijf. Over het algemeen is de gemiddelde uitbetaling van beschikbare enquêtes rond de 15 euro, dit kan in zeldzame gevallen zelfs oplopen tot 95 euro.

De grote meerderheid is zeer positief over I-Say en heeft een beoordeling van 4,4/5 sterren. Gebruikers van I-Say spreken over goede beloningen en een betrouwbare manier van uitbetalen. I-Say is al sinds 1975 actief in de wereld van onderzoek enquêtes. Dit zegt dus wel iets over de betrouwbaarheid en positie van dit bedrijf.

Gebruikers van I-Say zijn voornamelijk te goed spreken over de volgende punten:

 • Gemakkelijk in te vullen vragenlijsten
 • De vragenlijsten zijn interessant en duren niet lang
 • Prima vergoedingen per ingevulde vragenlijst

       5. Mobrog

Online geld verdienen enquetes bij Mobrog

Mobrog.com is onderdeel van een Duits marktonderzoeksinstituut genaamd Splendid Research GmbH. Het is een onderzoeksbureau dat wereldwijd enquêtes uitvoert via het internet en via hun app. Via Mobrog hun online-panel bieden ze je de mogelijkheid tot online geld verdienen enquêtes, wanneer jij maar wil en waar jij maar wil. Dit is mogelijk vanaf jou eigen computer of via jou smartphone.

De enquêtes bevatten onderwerpen uit de gebieden wetenschap en marktonderzoek. Bedrijven en onderzoekers zijn geïnteresseerd in jou mening om producten en diensten te optimaliseren aan de hand van jouw feedback. Heb jij dus een sterke mening en zou jij deze graag kenbaar willen maken door online enquêtes te maken op momenten dat jij daar zin/tijd voor hebt, tegen een beloning? Dan is Mobrog interessant voor jou!

      6. Lifepoints

Vragenlijsten invullen voor geld bij Lifepoints

www.lifepointspanel.com is een online marktonderzoekbureau dat zich voornamelijk richt op het afnemen van online enquêtes en staat bekend als één van de grootste in hun branche. Gebruikers van Lifepointspanel verdienen voor vragenlijsten invullen voor geld, dit zijn vragenlijsten van onderzoeken in opdracht van bedrijven om hun bedrijf te optimaliseren op welk gebied dan, ook aan de hand van de feedback die wordt gegeven tijdens deze onderzoeken/enquêtes.

Voorbeelden van deze onderzoeken zijn bijvoorbeeld het geven van jou mening over zaken als reclames en nieuwe product ideeën. In sommige onderzoeken is het zelfs mogelijk om producten thuis uit te proberen/testen. Heb jij dus een sterke mening en zou je deze graag kenbaar willen maken door deel te nemen aan onderzoeken in ruil voor beloningen? Dan is Lifepointspanel een uitstekende keuze voor jou!

Waarom geld verdienen met enquêtes?

 • Je bepaalt je eigen tijden: je kiest zelf wanneer je enquêtes invult en voor hoe lang.
 • Je mening is geld waard! Bedrijven willen graag je mening weten. Vul enquêtes in en je ontvangt geld.
 • Aanmelden is erg gemakkelijk en in 2 minuten gebeurd.
 • Iedereen kan het: kinderen, tieners, volwassenen en ouderen.
 • Enquêtes invullen is makkelijk en gratis.

Geld verdienen met enquetes invullen

Waar wacht je nog op? Meld je aan en verdien geld door enquêtes in te vullen!

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!