Overzicht spaarprogramma's

Kies een spaarprogramma om te beginnen met geld verdienen

Is het gratis?

Ja, de spaarprogramma's zijn volledig gratis: ze zullen je nooit vragen om geld. Je kan alleen maar geld verdienen met de spaarprogramma's. Sterker nog, als je je nu bij alle bovenstaande spaarprogramma's aanmeldt ontvang je bij elkaar € 3,95 aan startbonus!

Hoe zijn de ervaringen?

De ervaringen met de internet spaarprogramma's zijn bijna altijd positief. Dat is ook niet zo gek, want je kan op een gemakkelijke manier veel geld verdienen. En dat vanuit huis!

Hoeveel kan je verdienen?

Dat hangt van jezelf af: als je er meer tijd in steekt verdien je ook meer geld. Je kan relatief eenvoudig € 100 per week verdienen met de spaarprogramma's. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je gratis aanmelden en e-mails lezen voor geld.

Niet overtuigd? Bekijk deze betalingsbewijzen van de spaarprogramma's maar eens. Dit geld hebben mensen op hun bankrekening gestort gekregen.

SpaarActief spaarprogramma Betaling EuroClix spaarprogramma

Kan iedereen lid worden?

Ja, iedereen kan lid worden van een spaarprogramma, het is voor iedereen geschikt! Om je aan te melden heb je alleen enkele persoonlijke gegevens nodig. Aanmelden kost je ongeveer twee minuten.

Zit je ergens aan vast?

Absoluut niet, je zit nergens aan vast: aanmelden is vrijblijvend. Voor het aanmelden bij een spaarprogramma heb je alleen enkele persoonlijke gegevens (zoals naam en e-mailadres) nodig en je kan je altijd weer uitschrijven.

Is het betrouwbaar?

Ja, geld verdienen met de online spaarprogramma's is volledig veilig en betrouwbaar: het zijn Nederlandse bedrijven met een KvK-inschrijving, die zich aan de Wet moeten houden. Wij controleren regelmatig alle spaarprogramma's op veiligheid en betrouwbaarheid.

Als je niet gelooft dat je geld kan verdienen met spaarprogramma's zoals EuroClix, Qassa en Gekkengoud, bekijk dan de betalingsbewijzen maar eens.

Hoe wordt je betaald?

Je krijg het geld op je bankrekening gestort als je genoeg bij elkaar hebt gespaard. Kijk bij de verdiensten voor meer informatie.

Zijn er nog meer spaarprogramma's?

Bovenstaande vijf spaarprogramma's zijn de populairste spaarprogramma's, maar zijn nog meer spaarprogramma's op het internet, zoals: Goudmails, Gekkengoud, Geldrace, Jiggy, SurfRace, Spaarbron, Cashhier, Sneleuro, Betaaldemails, ZinnGeld, DoublePoints en Qassa.