Wat is het EuroClix spaarprogramma?

EuroClix is een gratis website waarbij je geld kunt verdienen door via de website van EuroClix bij allerlei webwinkels te kopen (zoals Bol.com). In andere woorden: je krijgt een deel van je aankoopbedrag terug. Daarnaast kan je via EuroClix geld verdienen door reclame te bekijken, e-mails te lezen, enquêtess in te vullen, etc.

De EuroClix dienst is gratis en aanmelden kost je 2 minuten. Met een bezoek aan de EuroClix website ontvang je persoonlijke en praktische informatie over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent van allerlei bedrijven. Door deze informatie te lezen en op links te klikken spaar je (gratis) geld, welke je uiteindelijke op je bankrekening uitbetaald kunt krijgen. Bij EuroClix kan je uitbetalingen van wel € 850 ontvangen.

Bij EuroClix spaar je op meerdere manieren punten (Clixs) die je naderhand kunt inwisselen voor geld:

 • Meedoen aan onderzoeken en enquêtes.
 • Lezen van reclame e-mails.
 • Winkelen bij webwinkels aangesloten bij EuroClix.
 • Aankopen doen via de speciale EuroClix creditcard.
 • Nieuwe leden aanbrengen.

EuroClix is het bekendste spaarprogramma van Nederland en bestaat al sinds 1999. Ze hebben veel manieren om punten (Clix) te verdienen en je hoeft, in tegenstelling tot veel andere spaarprogramma’s, geen producten te kopen om Clix te verdienen. Bij EuroClix telt je loyaliteit: hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw Clix-Euro inwisselkoers. Als je veel Clix spaart kan je dus in verhouding meer euro’s op je bankrekening gestort krijgen:
EuroClix uitbetalingen

Aanmelden bij EuroClix

Aanmelden bij het gratis EuroClix spaarprogramma is heel makkelijk en kost je 2 minuten. Je hebt alleen je e-mailadres nodig en je kan meteen beginnen met geld verdienen op het internet.

Verdien wel € 100 per week

Door je aan te melden bij EuroClix kan je veel geld verdienen als je het slim aanpakt en er voldoende tijd in steekt. Je kan er per week wel € 100 euro mee verdienen, zoals op deze betalingsbewijzen te zien is.

Betalingsbewijs spaarprogramma

Hoe werkt EuroClix?

Bij EuroClix (ook wel eens Euroklik genoemd) krijg je, net als bij de andere spaarprogramma’s, betaald om met je computer reclame te bekijken. Bij EuroClix kan je er voor kiezen om:

 • Te worden uitgenodigd (per e-mail) voor deelname aan onderzoek. Je verdient Clix als je de uitnodiging leest en nog meer Clix als je meedoet aan het onderzoek.
 • Commerciële (reclame) email te ontvangen. Je verdient altijd Clix punten voor het lezen van de e-mails en nog eens extra Clix als je ingaat op de aanbieding uit de e-mail.
 • Via de EuroClix website te shoppen bij meer dan 1000 partners. Als je wel eens aankopen doet via internet, dan raden wij je aan om dit via EuroClix te doen. Met je aankoop via EuroClix spaar je altijd extra Clix!
 • De EuroClix MasterCard aan te schaffen. Je verdient Clix als je de EuroClix MasterCard aanvraagt en activeert. En extra Clix met elke aankoop die je doet via deze creditcard.

Geld verdienen door leden aan te brengen

Zoals je ziet zijn er veel manieren om geld te verdienen bij EuroClix. Je kan het meeste verdienen door nieuwe leden aan te brengen, de zogeheten referrals. Voor ieder lid dat jij aanbrengt ontvang je 150 Clix (1,50 euro).

Het leden aanbrengen gaat via een unieke URL, deze link kan je vinden op jouw accountpagina van EuroClix. Als mensen via deze link zich inschrijven bij EuroClix ontvang jij geld. Je kan meedoen met het ‘Vertel het een vriend’ programma en/of het ‘Partner Link programma’.

Hoeveel kan je verdienen met Euroclix?

Als je genoeg Clix hebt gespaard, wissel je deze in voor euro’s op de EuroClix website (1000 Clix = 10 euro). Het ingewisselde bedrag ontvang je binnen vijf werkdagen op het door jou opgegeven bank- of gironummer.

Je kan bij EuroClix ook je gespaarde Clix punten inwisselen voor cadeau’s. Enkele cadeau’s zijn een pokerset, een messenset, een fotolijstje of een zakmes.

Wat je ook kiest, als je het slim aanpakt kan je echt veel geld verdienen met EuroClix. Lees iedere dag een paar e-mails, doe mee aan een onderzoek en maak een paar vrienden lid. Op die manier heb je zo een paar tientjes per maand. Meld je ook aan bij meerdere spaarprogramma’s en het kan helemaal oplopen!

Het bedrijf achter EuroClix

EuroClix is onderdeel van het bedrijf iFlavours B.V. dat is gestart in september 1999. Ze zijn momenteel actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Al meer dan 500.000 consumenten zijn lid van EuroClix. iFlavours B.V. is gevestigd in Amsterdam en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer 34116601. Aandeelhouders zijn Rotaform en MotionContainer.

EuroClix wordt ondersteund door gerenommeerde Nederlandse bedrijven die als sponsoren en adverteerders optreden, relevantie informatie en advertenties bieden en de gebruikers van EuroClix in staat stellen om punten (genaamd Clix) te sparen en in te wisselen voor geld. EuroClix ondersteund de online marketingactiviteiten van bedrijven zoals Algemeen Dagblad, Dell Computers, Essent, Ford Nederland, Le Château, Nationale Postcode Loterij, Philips Home & Body, Spaarbeleg en Terre des Hommes.

Waarom is Euroclix betrouwbaar?

 • Ze bestaan sinds 1999. Lang hè?
 • Ze hebben al meer dan 250.000 leden.
 • Leden van EuroClix hebben al €28 miljoen bij elkaar gespaard.
 • Het grootste en bekendste spaarprogramma van Nederland.
 • Actief in Nederland, België en Duitsland.
 • Volgens vuljespaarpot.nl het betrouwbaarste spaarprogramma.
 • Je spaart ‘Clixs’ door online websites te bezoeken, e-mails te lezen en via cashback acties.
 • Ook wel bekend als ‘EuroKlik’ en ‘Euro clix’, maar alleen ‘EuroClix’ is juist.

Vul je spaarpot met EuroClix

Het grootste teken van betrouwbaarheid is het feit dat ze al sinds 1999 bestaan. Als het niet zou kloppen dan bestaat een bedrijf niet al 19 jaar: ze zijn stabiel en sterk.

Adverteerders

Grote namen als MediaMarkt, Bol.com, Albert Heijn, Zalando, OHRA, ANWB, HEMA, Groupon, Expedia werken samen met EuroClix. Deze adverteerders gebruiken EuroClix om in contact te komen met geïnteresseerd en gevalideerd (goedgekeurd en geen spammers) publiek.

EuroClix heeft goed contact met deze adverteerders. Als het ondeugdelijk zou zijn, zouden al deze bedrijven geen samenwerking met ze aangaan.Betrouwbare bedrijven EuroClix EuroClix adverteerders

Ook net zo belangrijk, EuroClix heeft onderstaande adresgegevens. Het is een legitiem bedrijf met een echt kantoor.

Postbus 2498
1000 CL Amsterdam
Zekeringstraat 39 C
1014 BV Amsterdam
+31 (0)20 408 98 40 (zakelijk nr.)
website: euroclix.com
kvk: 34116601

Het moederbedrijf van EuroClix is iFlavours B.V. Als je een uitbetaling van het spaarprogramma ontvangt dan kan iFlavours ook op het bankafschrift staan.

Uitbetalingen

Het grootste bewijs van eerlijkheid is een uitbetaling om te zien of ze doen wat ze beloven. Gelukkig hebben wij het bewijs:


Uitbetalingen EuroClix spaarprogramma

EuroClix heeft zeker al miljoenen euro’s uitbetaald aan hun leden. Op deze foto zie je iemand die €4.250 uitbetaald heeft gekregen in drie maanden tijd. Dat is serieus geld! Meer zien? Wij hebben nog meer betalingsbewijzen op vuljespaarpot.nl.

Als je bij EuroClix eenmaal genoeg ‘Clixs’ hebt gespaard kan je een uitbetaling op jouw bankrekening aanvragen. Dit geld wordt dan binnen een paar dagen op je rekening gestort. Wij laten zien hoe je deze uitbetaling aanvraagt.

Uitbetaling aanvragen

Via de EuroClix website kan je via het Menu → Click inwisselen een uitbetaling aanvragen. Hoeveel je kan laten betalen hangt af van jouw saldo ‘Clixs’. De zogeheten Clixs zijn EuroClix’s valuta welke je kunt inwisselen voor euro’s.

Op deze pagina kan je kiezen hoeveel je de uitbetaling is:

Doorsparen loont

Zoals je ziet kan je daadwerkelijk betalingen van €850 euro (50.000 clix) aanvragen.

Deze clixs spaar je bij elkaar door gebruik te maken van het EuroClix spaarprogramma. Met e-mail lezen, websites bezoeken, enquetes invullen, cashback acties, etc. spaar je geld bij elkaar. Deze manier van online sparen is een betrouwbare manier van geld verdienen.

EuroClix is het grootste en betrouwbaarste spaarprogramma van Nederland en België.

Doorsparen bij Euroclix

Doorsparen bij EuroClix loont en maakt het nog leuker. Op allerlei manieren verdien je ‘Clixs’, die je kunt inwisselen voor geld en kunt laten storten op jouw bankrekening. Het is dus goed om trouw te wachten met een uitbetaling aanvragen zodat je later meer profijt hebt!

Doorsparen loont Naar mate je langer spaart, des te meer levert het op. Vastberadenheid loont. Leuk toch?

PanelClix

PanelClix is onderdeel van EuroClix. In opdracht van gerenommeerde bedrijven voert PanelClix marktonderzoek uit door middel van enquêtes. Door een vragenlijst in te vullen verdien je ook geld bij EuroClix.

Per e-mail ontvang je een uitnodiging voor een enquête. Je kunt hem volledig anoniem invullen, of negeren. Dat is aan jou. Vul je de vragenlijst wel in, dan verdien je geld.

Online winkelen

EuroClix heeft een samenwerking met allerlei grote en betrouwbare bedrijven. In maart 2018 zijn dat 2374 bedrijven.

Als je via internet iets wilt bestellen en je doet dat bij een EuroClix-aangesloten bedrijf, dan krijg jij korting in te vorm van ‘Clixs’. Dit wordt ook wel cashback genoemd: een deel van je aankoopbedrag krijg je terug in de vorm van EuroClix-valuta (dat zijn dus ‘Clixs’).Online cashback EuroClix

Als je constant via webwinkels wat besteld, kan dit flink oplopen aan wat je terugkrijgt bij EuroClix.

Kortingscodes

Ook leuk, via de website van EuroClix vind je allerlei kortingscodes voor webwinkels. Het werkt dus dubbel, je krijgt korting op je bestelling en ontvangt een deel van het aankoopbedrag terug.

Ervaringen

Op vuljespaarpot.nl hebben we al 147 ervaringen verzameld van spaarprogramma’s zoals EuroClix. Er zijn zoveel mensen die op een eerlijke en betrouwbare manier een extra zakcentje verdienen.

Ervaringen EuroClix

Vrijblijvend

Aanmelden en EuroClix gebruiken is vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast en kan ook direct weer opzeggen. Eigenlijk zit er dus nul risico aan en kan je zonder zorgen meedoen bij EuroClix.

Nu direct aanmelden

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!