Wat is het EuroClix spaarprogramma?

Wat is het EuroClix spaarprogramma?

EuroClix is een gratis website waarbij je geld kunt verdienen door via de website van EuroClix bij allerlei webwinkels te kopen (zoals Bol.com). In andere woorden: je krijgt een deel van je aankoopbedrag terug. Daarnaast kan je via EuroClix geld verdienen door reclame te bekijken, e-mails te lezen, enquêtess in te vullen, etc.

De EuroClix dienst is gratis en aanmelden kost je 2 minuten. Met een bezoek aan de EuroClix website ontvang je persoonlijke en praktische informatie over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent van allerlei bedrijven. Door deze informatie te lezen en op links te klikken spaar je (gratis) geld, welke je uiteindelijke op je bankrekening uitbetaald kunt krijgen. Bij EuroClix kan je uitbetalingen van wel € 850 ontvangen.

Bij EuroClix spaar je op meerdere manieren punten (Clixs) die je naderhand kunt inwisselen voor geld:

 • Meedoen aan onderzoeken en enquêtes.
 • Lezen van reclame e-mails.
 • Winkelen bij webwinkels aangesloten bij EuroClix.
 • Aankopen doen via de speciale EuroClix creditcard.
 • Nieuwe leden aanbrengen.

EuroClix is het bekendste spaarprogramma van Nederland en bestaat al sinds 1999. Ze hebben veel manieren om punten (Clix) te verdienen en je hoeft, in tegenstelling tot veel andere spaarprogramma’s, geen producten te kopen om Clix te verdienen. Bij EuroClix telt je loyaliteit: hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw Clix-Euro inwisselkoers. Als je veel Clix spaart kan je dus in verhouding meer euro’s op je bankrekening gestort krijgen:

EuroClix inwisselkoers uitbetaling

Aanmelden bij EuroClix

Aanmelden bij het gratis EuroClix spaarprogramma is heel makkelijk en kost je 2 minuten. Je hebt alleen je e-mailadres nodig en je kan meteen beginnen met geld verdienen op het internet.

Verdien wel € 100 per week

Door je aan te melden bij EuroClix kan je veel geld verdienen als je het slim aanpakt en er voldoende tijd in steekt. Je kan er per week wel € 100 euro mee verdienen, zoals op deze betalingsbewijzen te zien is.

Betaling EuroClix 850 euro

Het bedrijf achter EuroClix

EuroClix is onderdeel van het bedrijf iFlavours B.V. dat is gestart in september 1999. Ze zijn momenteel actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Al meer dan 500.000 consumenten zijn lid van EuroClix. iFlavours B.V. is gevestigd in Amsterdam en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer 34116601. Aandeelhouders zijn Rotaform en MotionContainer.

EuroClix wordt ondersteund door gerenommeerde Nederlandse bedrijven die als sponsoren en adverteerders optreden, relevantie informatie en advertenties bieden en de gebruikers van EuroClix in staat stellen om punten (genaamd Clix) te sparen en in te wisselen voor geld. EuroClix ondersteund de online marketingactiviteiten van bedrijven zoals Algemeen Dagblad, Dell Computers, Essent, Ford Nederland, Le Château, Nationale Postcode Loterij, Philips Home & Body, Spaarbeleg en Terre des Hommes.

Gerelateerde berichten

 1. Tips om brandstof te besparen

  Tips om brandstof te besparen

  Brandstofprijzen blijven stijgen, terwijl autorijden al duur genoeg is. Hoewel…

 2. Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Geld hebben we allemaal wel nodig, en meer geld verdienen is sowieso prettig.…

 3. Een huis kopen: waar je op moet letten

  Een huis kopen: waar je op moet letten

  Nadat de financiering van een huis rond is moet je gaan zoeken naar een huis.…

Reacties (5)

 1. Nou Euroclix werkt zeker, maar er zit wel een hoop werk in. Het meeste geld zit erin als je je kennissen en vrienden weet lid te maken. En Euroclix is wel zeker betrouwbaar met uitbetalen. Aanvragen en 3 dagen later het geld op je rekening!

 2. Ik ben langzaam begonnen met 300 dollar je krijgt 3% elke dag voor 60 dagen na 34 dagen had ik mijn investering eruit en met het overige deel dat ik verdiend heb 240 euro die heb ik weer opnieuw ingelegd en daar krijg je dan weer 3% rente op elke dag 60 dagen lang en zo kun je dit blijven herhalen ik verdien nu ongeveer 50 euro per dag met 600 euro investering. Veel succes

Plaats een reactie

Plaats een reactie