Wat is het EuroClix spaarprogramma?

EuroClix is een gratis website waarbij je geld kunt verdienen door via de website van EuroClix bij allerlei webwinkels te kopen (zoals Bol.com). In andere woorden: je krijgt een deel van je aankoopbedrag terug. Daarnaast kan je via EuroClix geld verdienen door reclame te bekijken, e-mails te lezen, enquêtess in te vullen, etc.

De EuroClix dienst is gratis en aanmelden kost je 2 minuten. Met een bezoek aan de EuroClix website ontvang je persoonlijke en praktische informatie over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent van allerlei bedrijven. Door deze informatie te lezen en op links te klikken spaar je (gratis) geld, welke je uiteindelijke op je bankrekening uitbetaald kunt krijgen. Bij EuroClix kan je uitbetalingen van wel € 850 ontvangen.

Bij EuroClix spaar je op meerdere manieren punten (Clixs) die je naderhand kunt inwisselen voor geld:

  • Meedoen aan onderzoeken en enquêtes.
  • Lezen van reclame e-mails.
  • Winkelen bij webwinkels aangesloten bij EuroClix.
  • Aankopen doen via de speciale EuroClix creditcard.
  • Nieuwe leden aanbrengen.

EuroClix is het bekendste spaarprogramma van Nederland en bestaat al sinds 1999. Ze hebben veel manieren om punten (Clix) te verdienen en je hoeft, in tegenstelling tot veel andere spaarprogramma’s, geen producten te kopen om Clix te verdienen. Bij EuroClix telt je loyaliteit: hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw Clix-Euro inwisselkoers. Als je veel Clix spaart kan je dus in verhouding meer euro’s op je bankrekening gestort krijgen:
EuroClix uitbetalingen

Aanmelden bij EuroClix

Aanmelden bij het gratis EuroClix spaarprogramma is heel makkelijk en kost je 2 minuten. Je hebt alleen je e-mailadres nodig en je kan meteen beginnen met geld verdienen op het internet.

Verdien wel € 100 per week

Door je aan te melden bij EuroClix kan je veel geld verdienen als je het slim aanpakt en er voldoende tijd in steekt. Je kan er per week wel € 100 euro mee verdienen, zoals op deze betalingsbewijzen te zien is.

Betalingsbewijs spaarprogramma

Het bedrijf achter EuroClix

EuroClix is onderdeel van het bedrijf iFlavours B.V. dat is gestart in september 1999. Ze zijn momenteel actief in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Al meer dan 500.000 consumenten zijn lid van EuroClix. iFlavours B.V. is gevestigd in Amsterdam en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer 34116601. Aandeelhouders zijn Rotaform en MotionContainer.

EuroClix wordt ondersteund door gerenommeerde Nederlandse bedrijven die als sponsoren en adverteerders optreden, relevantie informatie en advertenties bieden en de gebruikers van EuroClix in staat stellen om punten (genaamd Clix) te sparen en in te wisselen voor geld. EuroClix ondersteund de online marketingactiviteiten van bedrijven zoals Algemeen Dagblad, Dell Computers, Essent, Ford Nederland, Le Château, Nationale Postcode Loterij, Philips Home & Body, Spaarbeleg en Terre des Hommes.

Update maart 2018: nieuw artikel over de betrouwbaarheid van EuroClix.