Ervaringen

Al 37.711 mensen hebben zich aangemeld bij een spaarprogramma. Daarvan hebben 151 gebruikers van een spaarprogramma een review geplaatst.

Gemiddelde beoordeling
4,4
Reviewers
151
Favoriete spaarprogramma
EuroClix

niet moeilijk en leuk

Zeker niet moeilijk en leuk om te doen... hebt verdiend al €221.

Maand lid al €200

Maand geleden lid geworden, heb nu al €200. Gaat sneller dan ik dacht!

Met je telefoon

dit werk ook op je smart phone dus 's avonds op de bank geld sparen!

Betaling ontvangen

Hallo! Ik heb mijn eerste uit betaling ontvangen van €500 euro dus het werkt. Ik stuur iedereen dit door.

geld sparen

heerlijk snel extra geld verdienen !

dankjulliewel

leuke manier om extra geld op internet te verdienen. dankjulliewel vul je spaarpot

Zak centje voor erbij

Leuk bedrag per maand extra wat weinig moeite kost.

Aangemeld bij meerdere spaarprogramma’s

Ik heb mij mij spaaractie en euroklik aangemeld en verdien daar lekker mee. Iedere dag een paar mails lezen en zo geld verdienen gaat sneller dan verwacht.

Werkt SNEL!

Ik had nooit gedacht dat dit zo snel ging. Binnen paar weken had ik €240 oid bij elkaar gespaard.

ongelooflijk makkelijk en leuk

heel leuk en fijn als je uit betaald krijgt!

Zakgeld verdienen

leuke manier van extra zak geld verdienen!

Gratis

omdat het gratis is moet je dit toch gewoon doen?!

Zoveel verdiend

ik heb hier echt  zo veel mee verdient ! ! !

eerder moeten doen

dit had ik eerder moeten doen, ik heb te lang getwijfeld of het echt waar was. gelukkig is het geen verspilde moeite geweest en verdien ik 110-160 per maand en zo veel doe ik er niet eens voor

zakgeld

Extra zakgeld was nog niet eerder zo makkelijk als vulje spaarpot!

Eenvoudig te doen

Dit is heel makkelijk en je heb je zo aangemeld, kost niks dus waarom niet doen zou ik zeggen!

Direct doen

wacht niet langer en meldt je nu direct aan voor zo'n spaarprogramma want het werkt!

On line geld verdienen

Zo geld verdienen bij euroklik werkt voor mij erg goed

heel nice

echt heel nice dit zo geld verdienen op internet, al €320,- rijker zeg maar :)

Ideaal

Zo geld verdiend door mail te lezen, erg makkelijke en snel.

werkt erg GOED!!!!

Dit werkt mensen... meld je aan,. dit spaar programma betaalt uit op jou rekening en is heel makkelijk dus doen!!!

Snel en makkelijk

geld verdienen was nog niet eerder zo makkelijk en ging zo snel

Geld verdienen op internet

Dit moet je meteen doen! Werkt echt!!1

Goed voor je bank rekening

Geld bij elkaar klikken en dan op je rekening krijgen is geniaal!

Meteen aanmelden

Medt je direct aan want dit W E R K T!

Snel verdient

Snel geld verdient op online met dat spaar programma euro klik!! PERFECT!

Geld verdienen werkt

Zo dit werkt goed geld verdienen op internet bij zon spaar programma. Mail lezen voor geld heeft mij al paar tientjes verdient terwijl ik net begonnen ben.

Ook voor Belgen

Ook voor Belgen en inwoners van Vlaanderen is deze manier van geld op het inter net verdienen en sparen ook geschikt en erg leuk om te doen!!

Deugdelijk

Prettige en deugdelijke manier om extra geld te verdienen , meld je aan via de spaarprogramma pagina en het aanmelden ging snel en makkelijk dus je gaat meteen geld verdienen,

Makkelijk geld verdienen

Dit is de manier om snel (EN!) makkelijk geld te verdienen via het internet!!!

Positief

Ik wil graag mijn ervaring delen met Euroclix en die is erg positief. Aanmelden ging vlekkeloos en koste 2 min en je begint dan meteen met geld verdienen en dat is heel makkelijk met email lezen.

Makkelijk geld verdienen

Dat het zo makkelijk was om geld verdienen wist ik niet maar nu dus wel. Werkt goed en nog snel ook want na paar weken had ik al 200 EUR verdient !!!

geweldig

dit is echt geweldig heb al paar honderden euro verdient!!!!

Wacht niet langer!

Meld je direct aan...het WERKT ECHT!! Ik was scepsis maar heb jij aan gemeld en mijn eerste geld verdient!! Echt doen!

Fijn extra inkomen

Klikken via Eurclix geeft genoeg punten om behoorlijke uitbetalingen bij ze aan te vragen, van de week een uitbetaling van bijna 200 euro ontvangen.

1 woord… geweldig!

Nooit geweten dat dit allemaal kan op internet. Snel aangemeld bij spaarprogramma via jullie site en toen begonnen met geld verdienen op het web! Raad het al mijn vrienden aan en ze melden zich via mij aan dus ik verdien geld met referrals.

Review: 5/5

ik geef het een 5/5 review want het werkt en krijg gewoon gratis geld op mijn rekening!!!

Rijker leven

Toch maar eens een review schrijven over zo geld verdienen met internet want ik ben al lang lid en verdien er goed geld mee. Ik zeg niet hoeveel maar laat ik het erop houden dat het genoeg is om wat rijker te leven en leuke dingen te kunnen doen. Van de spaar programmas vind ik die EUROklik het beste maar die andere zijn ook oke.

ook als je niks kan

geen diploma nodig of keuring ofzo dus iedereen kan zich aanmelden en geld verdienen. paar tientjes per maand maar wordt steeds meer :)

Leukste manier van thuiswerken

Ik heb mij twee maanden geleden aangemeld bij Euroklik en moet zeggen dat ik het echt leuk vind, wat ik niet had verwacht. Je kan thuis op je eigen gemak geld verdienen via internet, zonder dat het je geld kost. Eerst geloofde ik het niet, maar door vuljespaarpot.nl ben ik overtuigd en had ik mij aangemeld en heb inmiddels bijna € 200 verdient en verdien steeds meer!

Positieve review

ik ben enthusiast over geld verdienen met zulke spaar programma's, want het klopt helemaal en werkt uitstekend. Ik heb mij aangemeld en je ziet direct wat je verdient per klik op email en ook leden aanbrengen verdient goed geld.

Positief en werkt

Ik ben positief over die spaar programma's want het werkt, klaar. Leuk om te doen en ik klik iedere avond op een aantal mails en verdien zo makkelijk geld. Ik  heb mij ook maar bij alle aangemeld want verdien ik alleen maar extra geld ik ga niet vertellen hoe veel want dan mogen andere niet weten maar het is genoeg :)

Blij dat ik ben gestart

ik heb vandaag mij eerste betaling van € 112 EURO ONTVANGEN VAN EUROCLIX! Dit zegt genoeg lijkt mij want het is leuk, makkelijk, gratis, je doet het vanuit huis, je doet het wanneer je zelf wilt en kost je dus alleen wat tijd.

Geld verdienen

Ik vind het een leuke manier van geld verdienen op internet want het is makkelijk voor iedereen te doen dus. Geen gezeik met leeftijd want ik ben 13 en kan het ook doen dus meld je aan, is echt leuk zakgeld dit !!

Geweldig sparen

Ik vind dit een geweldige manier om wat extra geld te sparen en dat via het internet! Erg leuk om geld te verdienen door mails te lezen en ook vrienden lid te maken bij zo'n spaarprogramma.

Leuke ervaring

Ik vind dit geld verdienen een leuke ervaring om gedaan te hebben want emails lezen doe je toch wel en nu verdien ik er geld mee. Dit is geen spam want je kiest er zelf voor, spam lezen kost alleen maar tijd en nu verdiene je er nog wat mee met het lezen. Ik raad het iedereen aan om het in ieder geval te proberen want het geld is mooi meegenomen.

Cashback werkt

De cashback van Money Miljonair en EUROklik werkt voor mij het beste om veel geld te verdienen. Dat met die emails lezen snap ik niet helemaal want ik ontvang geen mail van ze. Van spullen die ik koop op internet krijg ik een aardig percentage terug, leuke korting zo!

grandioos geld verdienen

Ik zeg het en zeg het maar een keer: dit is GRANDIOOS! Gister heb ik een uitbetaling bereikt van EURO 850 via de euroclix spaarprogramma en dacht dat moet ik vuljespaarpot laten weten dat het gelukt is!! Als jullie willen kan ik ook een uitgebreide review schrijven voor jullie, kan ik daar wat mee verdienen?!

Erg! leuk

Wat is dit leuk zeg! En er ook nog lekker tientjes per maand extra mee verdienen vind ik geweldig voor spelletjes spelen op internet met zo'n spaar progrmma. Bedankt vul je spaarpot.

ja het werk!

Ik had het niet verwacht maar het werkt! Leuke manier om wat extra te verdienen geld is altijd mooi mee genomen!!

WAARHEID

De WAARHEID ligt in het midden voor meeste mensen maar ik geloof het want ik heb zelf gezien dat het KLOPT! HET KAN ECHT!!!! Nog niet zoveel als sommige betalingsbewijzen van die spaar programmas maar laat ik het er maar op houden dat ik wat leuker boodschappen kan doen en extra spullen kopen met de opbrengsten.

helemaal mee eens

ik ben het eens met ervaringen want het klopt en werkt gewoon.

Euroclix it is

Waarom ook niet dacht ik en heb me aangemeld bij euroclix. Soms heb ik geen zin om mails te lezen en gooi ze dan weg maar soms klik ik en verdien. helaas niet genoeg omte verhuizen maar toch paar tientjes per maand. toch prettig.

Positieve review

Ik geef 5 sterren aan Euroklik want dat is een mooi spaarprogramma waar je goed veel mail kan lezen en dus veel geld verdiend.

THUIS GELD VERDIENEN IS VET

Vet veel geld verdienen jongūh!! Komt deze ervaring ook op vuljespaarpot? waarom niet eerder gedaan heb geen idee maar dit is echt vet.

Steenrijk nog niet maar leuk extraatje

Die spaarprogrammas geven een leuk extraatje maar nog niet genoeg om met werken te stoppen, maar mooi meegenomen. Ik heb mij via nucash en moneymiljonair aangemeld want ik vond die er het leukst uitzien en verdien paar tientjes per maand.

yeah internet

je kan zoveel met het internet zelfs geld verdienen, dus ik geef een positieve review! euroclix overigens.

SHOPPEN!!!

ik GA HIER VAN SHOPPEN! echt lekker want nu kan ik goed winkelen zonder op me geld te hoeve letten. lekker hooor!!

leuk voor najaar

Dit is leuk voor het najaar  : heb ik ten minste wat te doen !! !

was sceptisch

ik was sceptisch maar geloof mij nou het werkt!

Vijf sterren!

Ik geef de spaarprogramms vijf sterren want het werkt echt goed!

Euroclix is de beste

Jullie hebben gelijk dat je zo goed geld kan verdienen want ik verdien per week ongeveer 50 euro. Euroclix vind ik het prettigst ze hebben de mooiste website van de spaar programmas. Ik ben blij dat ik op jullie website terecht ben gekomen want ik heb alleen maar postitieve ervaringen er mee.

super

dit is echt super leuk, het werkt goed.

MELD JE NU AAN! HET WERKT

Dit MOET je echt doen want het werkt ik heb alleen maar positieve ervaringen met spaarprogramma. ik lees, en bezoek websites voor geld en verdien echt lekker er mee, hoe veel gaat jullie niks aan, maa rhet is genoeg. Ik ben lid geworden van euroclik en nucash, verdien met twee spaarprogramma's meer namelijk en is echt goed geweeest dat ik dat gedaan hebt. Bedankt vul je spaarpot voor de uitleg!

Helemaal leuk dit!!!

zon spaarprogramma is echt leuk want verdient echt lekker! helemaal leuk per week paar tientjes extra

gewoon goed

leuk en goed,prettig verdienen , direct aanmelden iedereen !!!

NU AANMELDEN!

Iedereen nu meteen aanmelden! Ik heb zelf ondervonden dat de betaalbewijsjes die op vuljespaarpot.nl staan echt kloppen! Gister heb ik nog € 500 euro op mijn rekening ontvangen van EuroClix.

Review over online geld verdienen

Bij deze mijn review over online geld verdienen: sinds december 2012 ben ik lid van EuroClix. Na een paar weken had ik goed door hoe het werkt, nu wordt ik langzamerhand online rijk! Het is echt heel makkelijk uiteindelijk, gewoon veel emails lezen, websites bezoeken vooral nieuwe leden aanbrengen! Daar verdien ik het meeste mee. Al mijn Facebook vrienden zijn via mij lid geworden: €1,50 per lid, iets meer dan honderd vrienden, dus reken maar uit! Het werk, tot mijn verbazing, echt.

Alleen maar positieve ervaringen!!!

Ik heb postieive ervaringen met euroclix want ik verdien er lekker mee en je kan ook winkelen met korting want dan krijg je gratis clicks enzo.

Review over geld verdienen op internet

Bij deze mijn review over geld verdienen op internet: ik vind het een leuke manier om wat extra geld te verdienen! Aanmelden was zo gedaan en kon direct aan de slag met email lezen en wat website's bezoeken. Ik ben lid van euroclick.

ontzettend leuk !

dit is echt leuk zeg! Door jullie heb ik nu veel extra geld ik denk gemiddeld ongeveer 10 per week extra. Vind ik erg leuk voor eigenlijk zo weinig moeite!!!

Grandioos

Deze manier van geld verdienen vind ik een grandioze ervaring want ik kan nu iedere week ervan uit eten. Heeft wel een tijd geduurd voordat ik zoveel verdiende hoor, in het begin had ik het niet precies door hoe het werkte en ging het dus niet goed. Nu weet ik dat je veel vrienden lid moet maken want dan verdien je het meeste.

Makkelijk

Iedere dag wat email aan klikken en je bent klaar! verdiend prettig

lekker gratis geld verdienen

echt een leuke bijbaan om zo geld te verdienen beter dan krantenwijk of een of ander kutbaantje.

EuroClix credit card

Heb vooral leuke ervaring met de EuroClix credit card want alles wat ik er mee koop levert weer geld op doordat ik punten spaar. Soort korting op alles!

zwaar oke

Al 250 EUR Rijker!!. door euroclix en vuljespaarpot.

Geweldig!!!!

Dit is echt geweldig! ik verdien er echt een extra salaris mee als je maar de juiste instelling toont door veel emails te lezen maar vooral vrienden aanbrengen!!!

vulJeSpaarpot

Vuljespaarpot is een mooie website die mij kennis hebben gemaakt met geld verdienen op internet. Ik heb mij aangemeld bij Euroklik en heb alleen maar leuke ervaringen ermee. Ik verdien geld met email lezen en winkelen via partnerwebsites.

relax

zwaar relaxte manier van geld verdienen en het is nog eens gratis ook

Hoezo niet?

Waarom zou je je niet aanmelden? Gratis geld, dat wil iedereen toch?!!!

Heel erg leuk om zo geld te verdienen

Mijn ervaring is dat ik het erg leuk vind om zo geld te verdienen. Er zijn een hoop manieren om geld te verdienen, met emails lezen verdien ik niet zoveel maar door vrienden en vriendinnen lid te maken verdien ik het meeste. Ik wist hier nooit vanaf, maar dankzij vuljespaarpot verdien ik nu een 50 per week!

EUROCLIX WINKELEN

Winkelen via euroclix waardoor je punten verdiend vind ik leuk want op die manier kan je extra kliks verdienen. Krijg veel geld via euroklik binnen maar ook nucash vind ik prettig. De andere spaarprogramma's vind ik niet zo daarom 4 sterren.

Snel geld verdienen

Bij deze wil ik een review plaatsen over geld verdienen spaarprogramma: je kan er snel geld mee verdienen maar je moet er wel wat moeite in steken. Al met al een erg leuke bijverdienste voor ongeveer 15 minuutjes per dag, rond 100 per week.

moneymiljonair

moneymiljonair vind ik erg leuk want ze hebben veel dingen waarmee je geld kan verdienen. Verder alleen maar goede ervaringen.

Goede ervaringen euroclix

Hallo, ik heb goede ervaringen met spaarprogramma euroclix. Ze betalen netjes en snel uit en je kan er een hoop geld verdienen op allerlei manieren.

Zakcentje

Leuke manier om extra zakcentje te verdienen, meer ervaringen heb ik eigenlijk niet maar ik zou je gewoon aanmelden want het kan geen kwaad.

Leuke manier van thuiswerk

Dit is voor mij een leuke manier van thuiswerken verdien er makkelijk geld mee, ongeveer 50 EUR per week.

Gratis verdienen wat wil je nog meer

Ik wilde toch maar eens een review plaatsen om mijn ervaring te delen over de spaarprogrammas: het betaalt erg goed en daarom geef ik 5 sterren! De uitbetalingen laten helaas wel op zich wachten kan soms wel 2 weken duren, maar aan de andere kant kan mij dat niet zoveel schelen als ik eenmaal een uitbetaling van 200 euro binnen heb! Per dag wat mails lezen en wat websites bezoeken en je verdient bijna gratis geld.

Nondeju dat is lekker!!!!!!

dit is lekker zeg paar honderd euro extra per maand, zo'n 100 per maand. Ik zeg, allemaal doen!!!!!

Je kan er echt geld mee verdienen!

Ik had gezocht op schaatsen en kwam om een bericht op jullie website terecht waar jullie het over geld verdienen op het internet hadden. Ik vond het interesant dus had het opgeslagen en dag later goed bekeken en meteen aangemeld. Het klopt echt dat je hier veel geld mee kan verdienen! Al mijn vrienden op facebook gevraagd om lid te worden en daar heb ik al 50 euro mee verdiend.

Met Euroclix de beste ervaring

Ik heb met Euroclix de beste ervaringen want zij betalen het snelst uit en zijn het duidelijkst. Paar keer in de week lees ik wat emails waar ik dan geld voor krijg eigenlijk best wel kleine moeite.

nuCash en Euroklik zijn de beste spaarprogramma’s

Ik verdien er €80 eurootjes per week mee, via Nucash en Euroklik. Bedankt vuljespaarpot!

Echt geen oplichting

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de spaarprogramma's. Het lijkt in eerste instantie oplichterlij, maar dat is het gelukkig niet. Mensen, meld je aan want het werkt!

Duurde lang

Toch maar even mijn ervaring opgestuurd: ik had via Euroclix wat gekocht bij een partnershop daar kreeg ik omgerekend € 50 euro terug via Expedia. Het heeft wel lang geduurd voordat ik de clixs kreeg, maar ik heb ze hoor. Wel leuk om zo 50 euro te besparen.

Goede ervaringen

Ik heb goede ervaringen dus had het ook aan m'n zus verteld. Helaas verdient zij nu meer dan ik want zij is werkloos en heeft veel tijd maar ik verdien 25 euro per week en zij ongeveer 40 euro per week.

Meld je aan!

Meld je ook aan bij zo'n spaarprogramma want ik verdien er €10,- per week mee. Met wat meer tijd zou ik er makkelijk het dubbele mee verdienen.

al 220,21 euros geld

Haha ik lach me kapot simpelweg wat mails lezen en leden aanbrengen om geld te verdienen. Bij euroklik verdien ik het meeste. Heerlijk!!!!

doen

JONGENS DIT WERKT! DOEN!

mogelijkheden genoeg.

hoe de spaar programmas allemaal werken weet ik nog niet zo maar je komt om in de mogelijkheden om geld te verdienen. tot nu toe lees ik vooral mails voor geld.

Positieve ervaring

Op deze manier thuiswerken had ik nooit overwogen maar de ervaring leert dat het echt werkt! Zomaar €120! PER WEEK!

spaarpot gevuld!

bedankt vuljespaarpot.nl mijn spaarpot is ZEKER GEVULD!!

Laat mijn vrienden zich aanmelden dan verdien ik ook

Ik schrijf deze review om anderen ook het te laten ontdekken want het is een gemiste kans als je je niet direct aanmeldt!!! Meld je aan bij EuroKlik en binnen een paar dagen heb je je eerste euro's verdient, dat had ik tenminste. Ik heb nu al bij elkaar opgeteld 500 euro op mijn rekening gekregen.

af en toe wat leuk ermee doen

Via uw site begrijp ik dat euroklik het populairste is maar ik weet niet zo goed waarom ik vind hun website onoverzichtelijk. Ik heb mij aangemeld (aanmelden ging makkelijk trouwens) bij money miljonair. Ik heb geen behoefte om precies te zeggen hoeveel ik ermee verdien, maar het is genoeg om af en toe wat leuks er mee te gaan doen. Mijn ervaring is wel dat het meer zin heeft om leden aan te brengen dan de reclame te lezen.

Veel spaarprogrammas leveren het meeste op

Ik heb alleen maar positieve ervaringen die ik wil delen. Ik ben eerst lid geworden van NuCash via VuljeSpaarpot en verdiene daar al aardig mee. daarna heb ik mij ook aangemeld bij euroclik en verdien nu echt lekker, ongeveer 50 euro per week. Je moet er wel wat tijd in steken en vrienden ook lid maken dan verdien je echt goed.

euroklik werkt goed

ik ben lid van euroklik en mijn ervaring is dat het goed werkt.

Had er meer van verwacht

Ik had er meer van verwacht maar is toch leuk om wat extra geld te verdienenen.

moneym duurt lang dus vooral nucash

Uitbetalingen van NuCash gaan altijd lekker snel maar moneymiljonair duren mij te lang dus spaar voornamelijk via nucash. Heb mij gister aangemeld bij Euroklik dus kan daar nog niets over zeggen. Toch leuk die paar tientjes extra per week.

ideale thuis werk

Het IDEALE thuiswerk! Nu snel aanmelden en ook jij kan rijk worden op internet! Bedankt vuljespaarpot.nl!

Mensen aanbrengen verdient meeste

Ik lees hier alleen maar positieve ervaringen en daarom had ik mij ook aangemelt....goede beslissing was dat. ik verdien het meeste geld door mensen aan te brengen, rond de €20 per dag. Dat is toch mooi €140 per week!!!

niet heel veel

Mijn ervaring is dat je wel geld kan verdienen maar echt heel veel is dat niet denk rond de €10 per week

Betrouwbaar

Dit is echt een betrouwbare manier van verdienen. Mijn ervaringen zijn alleen positief verdien denk wel 100 per 1,5 week

Het is echt waar dat je geld kan verdienen nu aanmelden!

En toen was ik ineens €500 per halfjaar rijker! Bedankt voor jullie heldere info, het is echt waar dat je hiermee kan verdiene!

Veel email lezen

Ontdektte dit pas geleden maar vindt het erg leuk om te doen wel veel email lezen want dan verdien ik meeste.

Al 100 euro binnen

na het lezen van vuljespaarpot.nl heb ik mij direct aangemeld en twee weke later al 100 euro binnen!!

gruwelijk

dit is gruwelijk

NUCAH

MENSEN MELD JE METEEN AAN BIJ NUCASH! VERDIEN NU 100 PER WEEK MAAR DAT WORDT STEEDS MEER!!!!!!!!!!!

Erg leuk zo’n spaarprogramma

Mijn ervaringen met de spaarprogrammas zijn alleen positief het is een leuke manier om aan xtra geld te komen Gister uitbetaling gehad van 250

Dankjulliewel

Dankjulliewel! Dit is erg fijn om zo geld te verdienen.

856 euro

heb uigerekend hoeveel ik ermee heb verdiend in 2010 en dat was 856,45 euro!!!

Makkelijk en goed

Errug goede manier om extra geld te verdienen, is echt heel makkelijk. Krijg de uitbetalingen altijd op tijd binnen.

DIRECT AANMELDEN

Mijn ervaring voor iedereen: NU direct aanmelden en €100 PER WEEK VERDIENEN!

Beter dan vakkenvullen

Het geld verdienen met de spaarprogramma's is een leuke manier om extra inkomen te verdienen, voor een scholier kan het meer verdienen dan vakkenvullen bij de Ah.

het werkt

HET WERKT ECHT WAAR!!! Iedere maand uitbetaling van 200 euro toch lekker verdient! Bedankt!!

Mooie bijbaan

Zocht een extra bijbaan want ik had geld nodig maar dit werkt ook prima! Kost me minder tijd dan echt werk.

Extra zakcentje

Dit is een leuke manier van geld sparen. Met weinig moeite kan ik toch een extra zakcentje verdienen.

Niet te kort!

Niet te kort! Gewoon gistere 200 euro op mijn rekening ontvangen! Niet twijfelen en nu aanmelden!

Betrouwbaar en leuk verdien veel

Ik dacht altijd dat dit niet te vertrouwen was maar het is zeker een betrouwbare manier om geld te verdienen. Ik verdien nu ongeveer 100 euro per week maar ik kan mij wel voorstellen als je er wat meer tijd in steekt dat je dan makkelijk 100 euro per week kan verdienen.

Het werkt echt!

Zoveel gratis geld verdienen kan echt. Lees deze site goed en meld je meteen aan want het werk.

Chill dit zeg

hoe kan dit? Waarom komt dat geld vandaan. Snap niet hoe dit betaald wordt ontvang paar tientjes in de week no sweat. Een woord CHILL!!!!

WORDT RIJK MET NIKS

WAAROM WIST IK DIT NIET EERDER? WORDT GEWOON RIJK MET NIKS DOEN

Leuke manier van thuiswerken

Leuke manier van thuiswerken. Was op zoek naar een bijbaantje voor 3 uurtjes in de week maar dit is net zo goed.

350 euro verdient

Doe het nu meer dan 3 maanden en heb al 350 euro verdiendt.

Eergister aangemeld

Heb mij eergisteren aangemeld. Heb al 15,25 euro verdiend en zie dat er veel mogelijk is maar ben nog aan het ontdekken.

Jullie geheim werkt

Jullie geheim werkt uitstekend, gewoon veel leden aanbrengen

Grandioos!!!

Het is GRANDIOOS!!! Per week 150 EURO EXTRA GELD en dat met zo weinig moeite.

alleen maar goed

alleen maar goede ervaringen met de spaarprogrammas en er geld mee verdienen Geloofde het eerst niet maar weet nu wel beter!!!

Ben erg content met hetgeen ik verdien

Op een nutteloze zondag heb ik mij eens aangemeld bij diverse spaarprogramma's. Mijn ervaring is alleen maar positief, ben erg content met hetgeen ik verdien. Geld maakt natuurlijk niet gelukkig maar het is wel lekker. Per dag ontvang ik een aantal reclame e-mails en deze lees ik altijd. Las ook een tip om een apart emailadres ervoor aan te maken en dat heb ik gedaan, goede tip want zo houd ik alles netjes gescheiden. Verdien per week ongeveer 20 euro en ga daar lekker van winkelen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de nette uitleg.

Leuk extra zakcentje

Het is een leuk extra zakcentje maar wordt er geen miljonair van voor mij dus geen alternatief voor werken maar zoals ik al zeg leuk extratje voor 14 jarige.

Het is geen fabeltje!

HET IS IDD GEEN FABELTJE EN WERKT ECHT!!! VERDIEN HONDERDEN EUROS PER MAAND MAAR MIJN GEHEIM VERTEL IK NIET

20000 clixs verzameld

Heb inmiddels 20000 clixs verzameld bij euroclixs dus nu alleen nog inwisselen voor geld.

Niet verkeerd

100 euro in de week extra is niet verkeerd

Het is geweldig. Al een paar honderd euro verdiend.

Mijn ervaring met de spaarprogrammas is alleen maar goed, het is GEWELDIG!!! Ik lees per dag een aantal emailtjes en bezoek wat sites. Daarnaast vul ik wat enquetes in en speel wat spelletjes. Met gemakt verdien ik rond de 30 euros per week dat is bijna net zo veel als de bij baan van mijn dochter. Heb vorige maand ook meegedaan aan een loterij van geldrace en heb daarmee de 2e prijs gewonne, dus weer een PAAR HONDERD EURO VERDIEND, daar kon ik lekker van uit eten met het gezin.

Bij alle spaarprogramma’s aangemeld

Heb mij paar weken terug aangemeld bij alle 5 spaarprogramma's die jullie vermelden. Verdien er ongeveer 200 euro per maand mee.

Veel enquetes invullen

Ik vul veel enqeutes in en verdien daar 80 EURO PER WEEK MEE!!!! Zonder jullie had ik dit echt nooit geweten, succes met jullie site

Overdreven, maar paar tientjes per week lukt

De bedragen die hier worden genoemd zijn overdreven maar de 5 10tjes per week lukt makkelijk!

Geld al ontvangen op mijn bank

Al mijn facebook vriendjes heb ik leden gemaakt bij euroklik of goudmail waren ongeveeer 50 leden dus meer dan 200 er mee verdiend. Heb het geld gister op mijn bank ontvange.

€80 per week

80 euro per week is toch lekker verdiene bedankt

Goudmails werkt nog niet, heb geduld nodig

Ik kwam via google op jullie site en vond het toch wel interessant. Heb mij bij GoudMails aangemeld en vond het eerst niks want ik verdiende er niks mee. Later ben ik andere mensen lid gaan maken en nu werkt het goed, je heb even geduld nodgi.

Bedankt

BEDANKT voor de informatie op vuljespaarpot nu kan ik lekker geld verdienen!!!!!

Verdien meer met vragenlijsten, maar toch leuk.

Erg leuk om zo geld te verdienen! Mijn ervaring is dat je met vragenlijsten invullen meer verdient dan de email lezen.

Erg leuk

Eindelijk weet ik het geheim om veel geld te verdienen zonder iets te hoeven doen, gewoon genoeg nieuwe leden aanbrengen.
  • 37.711 mensen hebben zich via ons aangemeld.
  • Al 10 jaar adviseren wij over online geld verdienen.
  • Geen verrassingen, geen verborgen kosten.
  • Iedereen kan meedoen.
0 Meedoen is en blijft gratis.