Kees Tol

€ 2,9 miljard

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

8 April 1938

Beroep

Supermarktondernemer

Woonplaats

Nederland

Geboorteplaats

Veghel

Bekendvan

Jumbo

Wie is Kees Tol?

Iedereen kent Kees Tol wel. Bekend geworden als Jumbo en Supermarktondernemer van beroep.  Kees Tol is Nederlander en is momenteel woonachtig in Nederland. Kees Tol is geboren op 8 April 1938 in Veghel. Als we naar het geschatte vermogen van Kees Tol kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Kees Tol wordt momenteel geschat op € 2,9 miljard.

Waar komt het vermogen van Kees Tol vandaan?

Het grote vermogen van Kees Tol is ontstaan door hard werken. Kees Tol is bekend van Jumbo en is ondertussen een bekend Supermarktondernemer. Het geschatte vermogen van Kees Tol komt vooral door het werk als Supermarktondernemer en heeft ervoor gezorgd dat Kees Tol ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van € 2,9 miljard.

Wat is het vermogen van Kees Tol?

We kunnen het precieze vermogen van Kees Tol niet benoemen. Dit komt doordat Kees Tol zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Kees Tol bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld € 2,9 miljard aan geschat vermogen zit Kees Tol er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Kees Tol weten we niet, omdat Kees Tol zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Kees Tol bedraagt € 2,9 miljard.

Kees Tol is bekend van Jumbo en werkt als Supermarktondernemer. Door hard te werken en bekender te worden heeft Kees Tol een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!