Het vermogen van: Michael Boogerd

2,5 miljoen euro

Nationaliteit

Nederland

Geboortedatum

28-05-1972

Beroep

Oud wielrenner

Woonplaats

Belgie

Geboorteplaats

Den Haag

Bekend van

Wielersport

Wie is Michael Boogerd?

Iedereen kent Michael Boogerd wel. Bekend geworden als Wielersport en Oud wielrenner van beroep.  Michael Boogerd is Nederland en is momenteel woonachtig in Belgie. Michael Boogerd is geboren op 28-05-1972 in Den Haag. Als we naar het geschatte vermogen van Michael Boogerd kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Michael Boogerd wordt momenteel geschat op 2,5 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Michael Boogerd vandaan?

Het grote vermogen van Michael Boogerd is ontstaan door hard werken. Michael Boogerd is bekend van Wielersport en is ondertussen een bekend Oud wielrenner. Het geschatte vermogen van Michael Boogerd komt vooral door het werk als Oud wielrenner en heeft ervoor gezorgd dat Michael Boogerd ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 2,5 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Michael Boogerd?

We kunnen het precieze vermogen van Michael Boogerd niet benoemen. Dit komt doordat Michael Boogerd zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Michael Boogerd bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 2,5 miljoen euro aan geschat vermogen zit Michael Boogerd er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Michael Boogerd weten we niet, omdat Michael Boogerd zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Michael Boogerd bedraagt 2,5 miljoen euro.

Michael Boogerd is bekend van Wielersport en werkt als Oud wielrenner. Door hard te werken en bekender te worden heeft Michael Boogerd een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!