Het vermogen van: Erik de vogel

3.6 miljoen euro

Nationaliteit

nederlander

Geboortedatum

13-2-1987

Beroep

DJ / investeerder

Woonplaats

Geboorteplaats

Voorburg

Bekend van

Voetbalwereld / investeerder / muziek

Wie is Erik de vogel?

Iedereen kent Erik de vogel wel. Bekend geworden als Voetbalwereld / investeerder / muziek en DJ / investeerder van beroep.  Erik de vogel is nederlander en is momenteel woonachtig in . Erik de vogel is geboren op 13-2-1987 in Voorburg. Als we naar het geschatte vermogen van Erik de vogel kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Erik de vogel wordt momenteel geschat op 3.6 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Erik de vogel vandaan?

Het grote vermogen van Erik de vogel is ontstaan door hard werken. Erik de vogel is bekend van Voetbalwereld / investeerder / muziek en is ondertussen een bekend DJ / investeerder. Het geschatte vermogen van Erik de vogel komt vooral door het werk als DJ / investeerder en heeft ervoor gezorgd dat Erik de vogel ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 3.6 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Erik de vogel?

We kunnen het precieze vermogen van Erik de vogel niet benoemen. Dit komt doordat Erik de vogel zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Erik de vogel bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 3.6 miljoen euro aan geschat vermogen zit Erik de vogel er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Erik de vogel weten we niet, omdat Erik de vogel zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Erik de vogel bedraagt 3.6 miljoen euro.

Erik de vogel is bekend van Voetbalwereld / investeerder / muziek en werkt als DJ / investeerder. Door hard te werken en bekender te worden heeft Erik de vogel een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!