Het vermogen van: Sylvie Meis

€25 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

04-01-1992

Beroep

Voetballer / ondernemer

Woonplaats

Geboorteplaats

Bekend van

Voetbal- en kledingwereld

Wie is Sylvie Meis?

Iedereen kent Sylvie Meis wel. Bekend geworden als Voetbal- en kledingwereld en Voetballer / ondernemer van beroep.  Sylvie Meis is Nederlander en is momenteel woonachtig in . Sylvie Meis is geboren op 04-01-1992 in . Als we naar het geschatte vermogen van Sylvie Meis kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Sylvie Meis wordt momenteel geschat op €25 miljoen.

Waar komt het vermogen van Sylvie Meis vandaan?

Het grote vermogen van Sylvie Meis is ontstaan door hard werken. Sylvie Meis is bekend van Voetbal- en kledingwereld en is ondertussen een bekend Voetballer / ondernemer. Het geschatte vermogen van Sylvie Meis komt vooral door het werk als Voetballer / ondernemer en heeft ervoor gezorgd dat Sylvie Meis ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €25 miljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Sylvie Meis?

We kunnen het precieze vermogen van Sylvie Meis niet benoemen. Dit komt doordat Sylvie Meis zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Sylvie Meis bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €25 miljoen aan geschat vermogen zit Sylvie Meis er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Sylvie Meis weten we niet, omdat Sylvie Meis zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Sylvie Meis bedraagt €25 miljoen.

Sylvie Meis is bekend van Voetbal- en kledingwereld en werkt als Voetballer / ondernemer. Door hard te werken en bekender te worden heeft Sylvie Meis een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!