Het vermogen van: Mick de Vlieger

€6.2 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

25 April 1989

Beroep

Darter

Woonplaats

Nederland

Geboorteplaats

Boxtel

Bekend van

PDC World Darts Championship

Wie is Mick de Vlieger?

Iedereen kent Mick de Vlieger wel. Bekend geworden als PDC World Darts Championship en Darter van beroep.  Mick de Vlieger is Nederlander en is momenteel woonachtig in Nederland. Mick de Vlieger is geboren op 25 April 1989 in Boxtel. Als we naar het geschatte vermogen van Mick de Vlieger kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Mick de Vlieger wordt momenteel geschat op €6.2 miljoen.

Waar komt het vermogen van Mick de Vlieger vandaan?

Het grote vermogen van Mick de Vlieger is ontstaan door hard werken. Mick de Vlieger is bekend van PDC World Darts Championship en is ondertussen een bekend Darter. Het geschatte vermogen van Mick de Vlieger komt vooral door het werk als Darter en heeft ervoor gezorgd dat Mick de Vlieger ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €6.2 miljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Mick de Vlieger?

We kunnen het precieze vermogen van Mick de Vlieger niet benoemen. Dit komt doordat Mick de Vlieger zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Mick de Vlieger bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €6.2 miljoen aan geschat vermogen zit Mick de Vlieger er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Mick de Vlieger weten we niet, omdat Mick de Vlieger zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Mick de Vlieger bedraagt €6.2 miljoen.

Mick de Vlieger is bekend van PDC World Darts Championship en werkt als Darter. Door hard te werken en bekender te worden heeft Mick de Vlieger een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!