Het vermogen van: Nyck de Vries

650.000 euro

Nationaliteit

Marokaan

Geboortedatum

29-8-1961

Beroep

Burgemeester

Woonplaats

Rotterdam

Geboorteplaats

Beni Sidel

Bekend van

Politiek

Wie is Nyck de Vries?

Iedereen kent Nyck de Vries wel. Bekend geworden als Politiek en Burgemeester van beroep.  Nyck de Vries is Marokaan en is momenteel woonachtig in Rotterdam. Nyck de Vries is geboren op 29-8-1961 in Beni Sidel. Als we naar het geschatte vermogen van Nyck de Vries kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Nyck de Vries wordt momenteel geschat op 650.000 euro.

Waar komt het vermogen van Nyck de Vries vandaan?

Het grote vermogen van Nyck de Vries is ontstaan door hard werken. Nyck de Vries is bekend van Politiek en is ondertussen een bekend Burgemeester. Het geschatte vermogen van Nyck de Vries komt vooral door het werk als Burgemeester en heeft ervoor gezorgd dat Nyck de Vries ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 650.000 euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Nyck de Vries?

We kunnen het precieze vermogen van Nyck de Vries niet benoemen. Dit komt doordat Nyck de Vries zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Nyck de Vries bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 650.000 euro aan geschat vermogen zit Nyck de Vries er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Nyck de Vries weten we niet, omdat Nyck de Vries zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Nyck de Vries bedraagt 650.000 euro.

Nyck de Vries is bekend van Politiek en werkt als Burgemeester. Door hard te werken en bekender te worden heeft Nyck de Vries een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!