Het vermogen van: Jeffrey Herlings

3 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24-4-1969

Beroep

Radio-dj

Woonplaats

Amsterdam

Geboorteplaats

Hilversum

Bekend van

Radiowereld

Wie is Jeffrey Herlings?

Iedereen kent Jeffrey Herlings wel. Bekend geworden als Radiowereld en Radio-dj van beroep.  Jeffrey Herlings is Nederlander en is momenteel woonachtig in Amsterdam. Jeffrey Herlings is geboren op 24-4-1969 in Hilversum. Als we naar het geschatte vermogen van Jeffrey Herlings kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jeffrey Herlings wordt momenteel geschat op 3 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Jeffrey Herlings vandaan?

Het grote vermogen van Jeffrey Herlings is ontstaan door hard werken. Jeffrey Herlings is bekend van Radiowereld en is ondertussen een bekend Radio-dj. Het geschatte vermogen van Jeffrey Herlings komt vooral door het werk als Radio-dj en heeft ervoor gezorgd dat Jeffrey Herlings ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 3 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Jeffrey Herlings?

We kunnen het precieze vermogen van Jeffrey Herlings niet benoemen. Dit komt doordat Jeffrey Herlings zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Jeffrey Herlings bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 3 miljoen euro aan geschat vermogen zit Jeffrey Herlings er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Jeffrey Herlings weten we niet, omdat Jeffrey Herlings zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Jeffrey Herlings bedraagt 3 miljoen euro.

Jeffrey Herlings is bekend van Radiowereld en werkt als Radio-dj. Door hard te werken en bekender te worden heeft Jeffrey Herlings een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!