Vaak gestelde vragen

FAQ over geld verdienen op internet

Is het echt allemaal gratis?

Ja, het aanmelden en gebruiken van de spaarprogramma's is volledig gratis. Ze vragen absoluut geen geld voor het inschrijven. Sterker nog, je krijgt er geld voor! Kijk bij het spaarprogrammaoverzicht voor de aanmeldbonussen.

Hoe wordt ik uitbetaald?

Je krijgt het geld op je rekening gestort als je een uitbetaling aanvraagt bij je spaarprogramma. Een uitbetaling aanvragen is meestal pas mogelijk als je rond de tien euro bij elkaar hebt gespaard.

Hoe moet ik mij aanmelden?

Kies een spaarprogramma en meld je aan met je naam en e-mailadres. Het kost je ongeveer twee minuten. Wij hebben enkele video's over het aanmelden.

Is het te vertrouwen?

Jazeker. De spaarprogramma's op deze website zijn 100% veilig en betrouwbaar. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de betalingsbewijzen of de ervaringen als je het niet gelooft!

Wat zijn referrals?

Referrals zijn het aanbrengen van nieuwe leden bij een spaarprogramma. Voor het aanbrengen van nieuwe leden ontvang je een vergoeding, meestal tussen de 1–2 euro. Van de spaarprogramma's krijg je een persoonlijke referrallink (URL); zodra mensen zich via die link aanmelden, krijg jij je vergoeding.

Hoe wordt je betaald?

Je krijg het geld op je bankrekening gestort als je genoeg bij elkaar hebt gespaard. Kijk bij de verdiensten voor meer informatie.

Kan ik mij onbeperkt aanmelden?

Nee, het is niet mogelijk om jezelf meerdere keren bij hetzelfde spaarprogramma aan te melden. Je mag jezelf per spaarprogramma maar één keer aanmelden.

Krijg ik post of telefoon?

Nee, je ontvangt geen post of telefonische berichten van de spaarprogramma's. Je ontvangt alleen e-mails van de spaarprogramma's, waarvan je de hoeveelheid meestal kan wijzigen.

Hoe zit het met afmelden?

Je kan je altijd zonder opgaaf van reden kosteloos afmelden bij de spaarprogramma's. Bij je eigen accountpagina zit vaak een optie om je af te melden en je account te verwijderen.

Kan iedereen lid worden?

Ja, iedereen kan lid worden van een spaarprogramma, het is voor iedereen geschikt! Om je aan te melden heb je alleen enkele persoonlijke gegevens nodig. Aanmelden kost je ongeveer twee minuten.

Zit je ergens aan vast?

Absoluut niet, je zit nergens aan vast. Voor het aanmelden bij een spaarprogramma heb je alleen enkele persoonlijke gegevens (zoals naam en e-mailadres) nodig en je kan je altijd weer uitschrijven.

Hoeveel kan je verdienen?

Dat hangt van jezelf af: als je er meer tijd in steekt verdien je ook meer geld. Je kan relatief eenvoudig € 100 per week verdienen met de spaarprogramma's. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je gratis aanmelden en e-mails lezen voor geld.

Begrippenlijst

Get Paid To / GPT

De online spaarprogramma's worden ook wel eens Get Paid To of GPT programma's genoemd. Ook worden ze wel eens Get Paids genoemd.

Paid To Click / PTC

Paid To Click staat voor 'betaald om te klikken', met andere woorden; je wordt betaald om op een link te klikken zodat je een website bezoekt of een advertentie bekijkt.

Paid To Read / PTR

Paid To Read staat voor 'betaald om te lezen', met andere woorden; je wordt betaald om iets te lezen (een advertentie of website).

Paid To Surf / PTS

Paid To Surf staat voor 'betaald om te surfen', met andere woorden; je wordt betaald om op het internet te surfen naar websites van adverteerders.

Referrals

Referrals is een Engelse term voor het aanbrengen van leden. Hier krijg je bij de spaarprogramma's een vergoeding voor.

Downline

De referrals die jij aanbrengt. Soms werkt dit enkele niveau's door; dat wil zeggen dat jij ook een vergoeding ontvangt voor nieuwe leden die door jou aangebrachte leden aangebracht worden (referrals van jouw referrals).

Lead

Aanmelden voor een nieuwsbrief of onderzoek.

Sales

Het kopen van een product op de website van een adverteerder.