Spotify Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft Spotify je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien Spotify aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over Spotify aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in Spotify goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

Spotify aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in Spotify?

Er zijn veel brokers waar je Spotify aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in Spotify, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. Spotify aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over Spotify

Spotify (SPOT) is een media streamingdienst met hoofdkantoor in Stockholm, Zweden. Het bedrijf opereert vanuit 20 locaties wereldwijd, waaronder Canada, de VS, China, Mexico, en verschillende kantoren in Europa. De populaire dienst, die in oktober 2008 werd gelanceerd, biedt mediastreaming aan 71 miljoen betalende abonnees en heeft in totaal 157 miljoen actieve gebruikers, verspreid over 65 landen wereldwijd.

Het bedrijf streeft ernaar “de juiste muziek voor elk moment te vinden”, waarbij zijn abonnees kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan liedjes – 35 miljoen – en andere media-inhoud van over de hele wereld. In februari 2018 diende het bedrijf een aanvraag in voor een directe notering (DPO) bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission, waarbij de traditionele bedrijfswaarderingsroute werd vermeden. Spotify handelt op de New York Stock Exchange (NYSE) onder de ticker SPOT.

Spotify koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van Spotify er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je Spotify wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een Spotify advies en weet je of wat de beurskoers van Spotify zou kunnen doen.

Spotify koers

De huidige koers van Spotify is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van Spotify in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.