Het geheim om snel geld te verdienen bij EuroClix

Het geheim om snel geld te verdienen bij EuroClix

Snel geld verdienen wilt iedereen. Het lijkt een fabeltje, maar het kan echt! Je kan bij online spaarprogramma’s echt veel geld verdienen als je het slim aanpakt. Lees verder voor een tip om snel te verdienen bij EuroClix.

EuroClix is één van de grootte Nederlandse spaarprogramma’s waar je geld kunt verdienen door e-mails te lezen. Kort gezegd: je ontvangt reclame e-mails en voor het lezen van deze e-mails ontvang jij geld. Hier kan je al aardig wat geld mee verdienen (bij alle spaarprogramma’s), maar bij EuroClix kan je helemaal snel geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden.

Bij EuroClix krijg je  € 1,50 euro voor ieder lid dat je aanbrengt (ook wel referral genoemd). Je kan leden aanbrengen door mensen een unieke link te sturen, als ze hierop klikken en zich aanmelden, dan ontvang jij geld. Als jij 10 mensen lid maakt, heb jij al snel € 15 euro verdiend! Dat is dus snel geld verdienen!

Echter wordt het nog interessanter….al het geld dat je verdient kan je bijna verdubbelen! Je kan tot 170 % van je verdiensten uitbetaald krijgen! Heb jij bijvoorbeeld € 100 euro verdiend met leden aanbrengen, dan krijg je € 170 op je rekening gestort. Kijk maar eens naar deze afbeelding:

EuroClix uitbetalingen

Zoals je ziet is hier de optie om 50.000 Clixs in te wisselen beschikbaar. Dat betekend dat je 170 % procent van je verdiensten uitbetaald krijgt: dat is € 850 euro op je rekening!

Het geheim om snel geld te verdienen is om zo veel mogelijk leden aan te brengen. Breng bijvoorbeeld 200 leden aan bij EuroClix. Voor ieder lid ontvang je € 1,50 euro, dus dat is in totaal € 300 euro of ook wel 30.000 Clix genoemd. Zoals je in bovenstaande afbeelding ziet kan je hiervan 163 procent uitbetaald krijgen: je ontvangt dan  € 487,50 euro. Het geheim om snel geld te verdienen op internet is dus om zoveel mogelijk leden aan te brengen!

Nu direct aanmelden

Gerelateerde berichten

 1. Wat is het EuroClix spaarprogramma?

  Wat is het EuroClix spaarprogramma?

  EuroClix is een gratis website waarbij je geld kunt verdienen door via…

 2. Tips om brandstof te besparen

  Tips om brandstof te besparen

  Brandstofprijzen blijven stijgen, terwijl autorijden al duur genoeg is. Hoewel…

 3. Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Verdien een fortuin: vreemde manieren om aan geld te komen

  Geld hebben we allemaal wel nodig, en meer geld verdienen is sowieso prettig.…

Reacties (3)

 1. Super spaarprogramma!

  Ik ben sinds kort lid geworden van euroclix en heb al heel wat verdiend met alleen wat enquetes invullen en het aanklikken van emails. Je doet er niet veel voor en verdient zo toch een zakcentje. Ik vind het zelf erg mooi meegenomen 🙂

  Ben je nieuwsgierig geworden? Ik zeg probeer het uit! Als het je niet bevalt kan je er altijd nog mee stoppen. Als je je aanmeld via deze link krijg je een startbonus van 150 clix.

  Heel veel succes ermee!

  Liefs,
  Sofia

 2. Ik ben sinds december 2015 lid van Euroclix en je kunt er een mooi zakcentje mee verdienen. Natuurlijk gaat het niet heel erg hard, maar ik heb in amper 2 maanden tijd toch 10.000 clix (150 euro) bij elkaar gespaard. Mijn tips: Zorg dat je profielkenmerken volledig en naar waarheid zijn ingevuld en houd deze bij veranderingen ook bij. En maak gebruik van de kortingen op verzekeringen en abonnementen. Zo kijk ik elk jaar of ik kan overstappen naar een andere provider of verzekering. Niet alleen omdat ik wil besparen, maar ook om weer gebruik te maken van de kortingen die je bijvoorbeeld de eerste maanden krijgt. Je ontvangt daar meestal veel clix bij. Als je hier ook anderen bij helpt en ze via jouw link laat overstappen kan het ook hard gaan. Maarja ze kunnen natuurlijk ook zelf lid worden via jouw link. Dan ontvang jij 1,50 bonus en 10% van wat zij verdienen. Verder kun je er natuurlijk onderzoeken doen en gebruik maken van de kortingen. Ook kun je gratis mee doen met lotteryclix en kun je maandelijks meedoen met Luckyclix. Wil je meedoen met het voorspellen van voetbaluitslagen dan kan dat ook. Mijn tip daarin is….weet je zoals mij weinig van voetbal…kies voor de stand met de laagste clix, die kans is het grootst. Weet je wat meer van voetbal of denk je een wedstrijduitslag goed te kunnen inschatten, dan mag je ook zelf een keuze maken. Natuurlijk hoef je niet aan de weddenschappen en de lotteryclix e.d. mee te doen, maar het kan wel helpen en leuk zijn.

Plaats een reactie

Plaats een reactie