PayPal Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft PayPal je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien PayPal aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over PayPal aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in PayPal goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

PayPal aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in PayPal?

Er zijn veel brokers waar je PayPal aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in PayPal, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. PayPal aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over PayPal

Het bedrijf werd in 1998 opgericht als Confinity en richtte zich aanvankelijk op beveiligingssoftware. In 1999 lanceerde Confinity het eerste PayPal-systeem. In 2000 voltooide het bedrijf een fusie met X.com van Elon Musk, dat zich toentertijd concentreerde op online bankieren.

Na de fusie begonnen de partners zich meer te richten op de online geldovermakingsdiensten van PayPal, waarbij het bedrijf uiteindelijk in 2002 zijn beursgang onderging. Het werd verkregen als een dochteronderneming van eBay voor een totaalbedrag van 1,5 miljard dollar.

Momenteel opereert PayPal als een onafhankelijke spin-off van eBay. Een status die het in 2015 verwierf. Later in datzelfde jaar ging de entiteit voor de tweede keer naar de beurs en werd het gewaardeerd op $46 miljard.

2016 zag de introductie van PayPal’s nieuwste innovatie, het PayPal.me peer-to-peer betaalplatform. Met het nieuwe systeem kunnen gebruikers een persoonlijke rekening aanmaken met een gepersonaliseerde link waarnaar gebruikers geld kunnen sturen. PayPal richt zich op zowel persoonlijke gebruikers als kleine bedrijven en beroemt zich op zijn gebruiksgemak en veiligheid voor betalingen.

Onlangs is PayPal ook een samenwerking aangegaan met Coinbase, een platform voor het kopen en verkopen van cryptocurrency, wat de eerste stappen van het bedrijf in de cryptowereld markeert.

Vanuit het hoofdkantoor van het bedrijf, gevestigd in San Jose, Californië, de VS, biedt PayPal hun diensten wereldwijd aan. Het bedrijf heeft ook kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten, en Azië-Pacific, met zijn Europese operationele centra met hoofdkantoor in Dublin en Dundalk, Ierland.

Momenteel biedt PayPal online betalingsmogelijkheden aan meer dan 202 landen wereldwijd in 25 verschillende valuta’s met een sterke bedrijfsfocus op wereldwijde handel. Met meer dan 200 miljoen online rekeningen is PayPal een van de populairste online betaalsystemen.

Gezien zijn aanvankelijke start als software beveiligingsbedrijf, is een groot deel van PayPal’s service de veiligheid van online betalingen. PayPal biedt kopers bescherming door middel van terugbetalingsbeleid, fraudebescherming door middel van 24/7 transactiemonitoring en gegevensversleutelingstechnologie.

Voor verkopers biedt het bedrijf beschermde verkoop, bewijs van levering, beleid met betrekking tot artikelen die niet gedekt zijn, en oplossingsondersteuning wanneer transacties fout gaan.

PayPal Holdings (PYPL) is genoteerd aan de NASDAQ-beurs. In 2016 werd het bedrijf lid van de Fortune 500-lijst.

PayPal koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van PayPal er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je PayPal wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een PayPal advies en weet je of wat de beurskoers van PayPal zou kunnen doen.

PayPal koers

De huidige koers van PayPal is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van PayPal in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.