Geld verdienen met het GoudMails spaarprogramma

Op onze website kunt u al veel informatie vinden over het Goudmails spaarprogramma. In dit artikel hebben we het speciaal over één specifiek spaarprogramma om u wat meer informatie te geven over GoudMails. Geld verdienen met GoudMails is heel makkelijk.

Goudmails is één van de grotere spaarprogramma’s. Als je het goed doet kan je er echt veel geld mee verdienen, kijk maar eens naar het betalingsbewijs van GoudMails. Uniek aan GoudMails is hun hoge referralbonus. Dat is het bedrag dat je krijgt voor iemand anders lid maken. Als je dus je vriend, vriendin, oma of zus lid maakt via een unieke link (URL) dan krijg jij twee euro!

Hoe werkt GoudMails?

Bij GoudMails krijg je, net als bij de andere spaarprogramma’s, betaald om met je computer e-mails te lezen en websites te bezoeken. Deze e-mails en websites zijn van bedrijven die reclame willen maken. Er zijn ook nog andere manieren om geld te verdienen bij GoudMails:

 • Prijsvragen. GoudMails heeft een lijst met prijsvragen, als je er aan meedoet maak je kans op schitterende (geld)prijzen.
 • Winkelen. Bezoek een webshop via de GoudMails website en je krijgt extra korting en/of extra punten bij GoudMails.
 • Acties. Doe mee aan tijdelijke acties en krijg daar geld voor.
 • Banners bekijken. Bekijk een aantal reclamebanners en krijg daar geld voor
 • Leden aanbrengen. Voor ieder lid dat je aanbrengt krijg je 2 euro.
 • Enquêtes invullen. Je krijgt betaald voor het invullen van vragenlijsten.
 • Spelletjes. Maak kans op extra geld door aan de spelletjes mee te doen.

Leden aanbrengen, hoe doe ik dat?

Zoals je ziet zijn er veel manieren om geld te verdienen bij  Goudmails. Je kan het meeste verdienen door nieuwe leden aan te brengen, de zogeheten referrals. Voor ieder lid dat jij aanbrengt ontvang je 2 euro, als je dus 5 mensen lid maakt van GoudMails ontvang jij 10 euro!

Het leden aanbrengen gaat via een unieke URL, deze link kan je vinden op jouw accountpagina van GoudMails. Als mensen via deze link zich inschrijven bij GoudMails ontvang jij geld. Er zijn meerdere opties om referrals aan te brengen:

 • E-mail de referral-link naar al je vrienden of familie
 • Zet de referral-link op je Facebook en Twitter
 • Zet de referral-link als je handtekening op forums
 • Zet de referral-link op je website
 • Betaal anderen om de referral-link op hun website te laten zetten

Kan ik er echt geld mee verdienen?

Gratis geld verdienen op internet is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, echt mogelijk! Als je het goed aanpakt kan je er tientallen euro’s per maand mee verdienen. Je moet het zien als een extraatje, het kost je niks (geen geld, alleen een paar minuten per dag) en het levert wat extra geld op. Het is een soort thuiswerken: je bent je eigen baas en je bepaalt zelf hoeveel energie je erin steekt. Voor meer informatie kan je kijken bij de verdiensten.

Uitbetalingen

Geld verdienen met GoudMails werkt!

Uitbetalingen GoudMails

Aanmelden

Meld je direct aan bij  Goudmails of bekijk de andere spaarprogramma’s.

Als je nog vragen hebt bekijk dan de vaak gestelde vragen of bekijk de informatie over het aanmelden bij GoudMails. Wij wensen je veel succes bij het online geld verdienen!