Goedkope sim-only telefoon abonnementen door te vergelijken

Telecom abonnementen zijn tegenwoordig prijzig. Aanbieders als Vodafone, KPN en T-Mobile verdienen niet meer zoveel aan bellen en SMS’en, de internetbundels zijn daarom duur geworden. Door (sim only) abonnementen te vergelijken kan je toch een goedkoop abonnement afsluiten.

Door telecom abonnementen te vergelijken kan je goedkope abonnementen afsluiten. Er zijn diverse websites waar je abonnementen kan vergelijken. Je bespaart al snel enkele tientjes per maand door goed te zoeken!

Goedkope sim-only aanbiedingen

Door gebruik te maken van een sim-only aanbieding kan je flink besparen op je belkosten bij Vodafone, KPN, T-Mobile, Tele2, Hi, etc. Door goed te vergelijken kan je uitkomen bij de goedkoopste sim-only abonnementen. Dit kan je doen voor een nieuw abonnement of voor het verlengen van een abonnement. Aan je de kosten aan het einde van je contract uitrekent, dan ben je met een sim-only en een los toestel vaak goedkoper uit dan een abonnement met toestel! Het enige nadeel is dat je in eerste instantie veel geld uit moet geven voor een toestel.

Sim-only vergelijken

Op een onafhankelijke website als belgoedkoper.nl kan je meer dan 1000 verschillende sim-only abonnementen vergelijken. Op basis van je belminuten, internet verbruik en aantal SMS-berichten adviseren zij een voordelig abonnement dat bij je past. Zo kan je gemakkelijk een telecom abonnement vinden met een scherp tarief. Abonnementen vergelijken kan ook op verandervanprovider.nl. Daarnaast is het ook nuttig de abonnementen van KPN goed te bestuderen, soms hebben de aanbieders scherpe aanbiedingen!

Is sim-only echt goedkoper?

Als je een regulier abonnement afsluit, mag je een telefoon uitkiezen. Bij een sim-only abonnement is dat niet zo, je ontvangt geen nieuwe telefoon. De korting die je op een toestel krijgt bij een regulier abonnement, ontvang je bij een sim-only op de maandelijkse kosten. Daardoor kan je goedkoper bellen. Als je zelf een los (simlockvrij) toestel koop en een sim-only abonnement afsluit, ben je aan het einde van de loopduur meestal goedkoper uit.