Goedkope sim-only telefoon abonnementen door te vergelijken

Goedkope sim-only telefoon abonnementen door te vergelijken

Telecom abonnementen zijn tegenwoordig prijzig. Aanbieders als Vodafone, KPN en T-Mobile verdienen niet meer zoveel aan bellen en SMS’en, de internetbundels zijn daarom duur geworden. Door (sim only) abonnementen te vergelijken kan je toch een goedkoop abonnement afsluiten.

Door telecom abonnementen te vergelijken kan je goedkope abonnementen afsluiten. Er zijn diverse websites waar je abonnementen kan vergelijken. Je bespaart al snel enkele tientjes per maand door goed te zoeken!

Goedkope sim-only aanbiedingen

Door gebruik te maken van een sim-only aanbieding kan je flink besparen op je belkosten bij Vodafone, KPN, T-Mobile, Tele2, Hi, etc. Door goed te vergelijken kan je uitkomen bij de goedkoopste sim-only abonnementen. Dit kan je doen voor een nieuw abonnement of voor het verlengen van een abonnement. Aan je de kosten aan het einde van je contract uitrekent, dan ben je met een sim-only en een los toestel vaak goedkoper uit dan een abonnement met toestel! Het enige nadeel is dat je in eerste instantie veel geld uit moet geven voor een toestel.

Sim-only vergelijken

Op een onafhankelijke website als belgoedkoper.nl kan je meer dan 1000 verschillende sim-only abonnementen vergelijken. Op basis van je belminuten, internet verbruik en aantal SMS-berichten adviseren zij een voordelig abonnement dat bij je past. Zo kan je gemakkelijk een telecom abonnement vinden met een scherp tarief. Abonnementen vergelijken kan ook op verandervanprovider.nl. Daarnaast is het ook nuttig de abonnementen van KPN goed te bestuderen, soms hebben de aanbieders scherpe aanbiedingen!

Is sim-only echt goedkoper?

Als je een regulier abonnement afsluit, mag je een telefoon uitkiezen. Bij een sim-only abonnement is dat niet zo, je ontvangt geen nieuwe telefoon. De korting die je op een toestel krijgt bij een regulier abonnement, ontvang je bij een sim-only op de maandelijkse kosten. Daardoor kan je goedkoper bellen. Als je zelf een los (simlockvrij) toestel koop en een sim-only abonnement afsluit, ben je aan het einde van de loopduur meestal goedkoper uit.

Gerelateerde berichten

 1. Geld besparen door te vergelijken en over te stappen

  Geld besparen door te vergelijken en over te stappen

  Door te vergelijken kan je veel geld besparen: verminder de vaste lasten in je leven…

 2. Goedkoop en voordelig koken met deze tips

  Goedkoop en voordelig koken met deze tips

  Goedkoop en gezond koken onmogelijk? Dat is niet waar. Zo moeilijk is het niet…

 3. DVD's en CD's ruilen bij MailMyDisc

  DVD's en CD's ruilen bij MailMyDisc

  DVD's en CD's zijn soms erg duur. Vooral bij een DVD geld dat als je…

Reacties (4)

 1. Wat is nu het beste gsm toestel en het beste abonnement voor gebruik bij je gsm? Wij helpen je graag om abonnementen en toestellen te vergelijken. Dan kan je het beste gsm toestel krijgen bij het goedkoopste abonnement door gsm vergelijken!

 2. Wat ook werkt: bellen naar de klantenservice van je provider en zeggen dat je een nieuw abonnement overweegt. Negen van de tien keer krijg je dan een fikse korting.

  • Mike Vroeger ben ik jarenlang klant van Ben geeewst, helaas gingen ze toen over in T-Mobile maar ik was erg blij dat ze weer opnieuw zijn gestart. Ik gebruik zowel prive9 als zakelijk een telefoon maar daar had ik wel steeds maar e9e9n en hetzelfde nummer voor. Het kwam dus regelmatig voor dat ik vrije momenten zakelijk gebeld werd waar ik natuurlijk niet op zat te wachten. Ondanks dat ik in de tussentijd meerdere providers heb geprobeerd heb ik bij eigenlijk allemaal wel iets negatiefs te melden. Soms zijn de prijzen gewoon te hoog, verbinding niet goed genoeg, addertjes onder het gras bij de aanbiedingen, lang van te voren moeten opzeggen, etc De kans ik enorm groot dat ik ook mijn andere abonnement ga opzeggen en ook hiermee overstap naar Ben, hier zal dan wel een sms bundel bij komen.Thuis had ik nog een oude simlock vrije telefoon liggen en heb daarom besloten om een simonly abonnement bij Ben te nemen. De kwaliteit vroeger was echt voortreffelijk en gelukkig gaat het ook tegenwoordig nog erg goed. Telefonisch zijn ze prima bereikbaar en word je vriendelijk maar wel vakkundig geholpen.Ik heb uiteindelijk voor het Ben regelmatig simonly abonnement gekozen omdat ik hiermee lekker veel kan bellen tegen zeer voordelige tarieven. Het netwerk is overal prima en nog precies zoals ik van Ben voorheen gewend was. Behoefte aan sms bundels heb ik niet voor m’n zakelijke telefoon dus ik heb er geen bundels bijgenomen. Daarnaast heb ik geen enge contracten dus hoef gelukkig ook niet te denken aan opzeggen. Ik heb wel het gevoel dat ik met Ben regelmatig minuten tekort zal gaan komen en dan zal ik overgaan op Ben vaak en wellicht ook nog een internet bundel in de toekomst omdat dit me toch wel erg praktisch lijkt. Vanaf mij kant dus alleen maar positieve ervaringen met Ben en een aanrader voor iedereen.

Plaats een reactie

Plaats een reactie