Geld verdienen met voetbalweddenschappen: 4 tips

Gokken is natuurlijk niet de geijkte manier om geld te verdienen, maar als je je geld wilt laten groeien, moet je risico’s nemen. In die zin is gokken ook een risico dat je kunt nemen om je geld te laten groeien. Maar gokken blijft gokken, de kans dat je je geld kwijtraakt is net zo goed aanwezig. Nu met het WK in Qatar in volle gang, zijn voetbalweddenschappen populair. Ook interesse om op voetbal te gaan wedden? We geven vier tips om je kans op winst zo groot mogelijk te maken bij voetbalweddenschappen.

Lagere competities zijn interessanter

De grotere wedstrijden trekken natuurlijk altijd de aandacht. Toch zijn dat niet de beste wedstrijden om op te gokken. Precies omdat deze wedstrijden veel aandacht trekken, hoeven bookmaker weinig moeite te doen om gokkers te trekken. De quoteringen zijn vaak niet erg interessant. Interessanter is juist om op wedstrijden in lagere competities die minder aandacht krijgen te wedden. De quoteringen zijn daar vaak gunstiger. Enerzijds omdat bookmakers ze interessanter moeten maken om gokkers te verleiden, maar ook omdat ze minder tijd en moeite steken in het onderbouwen van de quoteringen. Daardoor zitten er wel eens interessante kansen op mooie winsten bij.

Kansen spreiden door breder in te zetten

Wellicht ben je bekend met beleggen en het concept van aandelenportfolio’s. Dat is een verzameling van aandelen waarin je belegt om de risico’s te spreiden. Als je alles op één paard weg, loop je immers het risico alles te verliezen en datzelfde principe is toe te passen op voetbalweddenschappen. Wees verstandig en spreidt je budget over meerdere wedstrijden, zodat de kans kleiner is dat je je gehele inzet verliest bij een verkeerde voorspelling. En ja, hiermee verklein je ook de kans op een grote winst in één keer, maar dat is nu eenmaal de consequentie die erbij hoort.

Goed op de hoogte zijn

Denk je aan gokken, dan denk je aan zaken als roulette waarbij er eigenlijk geen sprake is van voorkennis. Bij wedden op een voetbalwedstrijd, ligt dat toch een beetje anders. Tenminste, als je het serieus neemt. Als jij ervoor zorgt dat je goed op de hoogte bent, heb je nuttige input voor je voorspellingen. Welk team is er in vorm en welk team juist niet? Zijn er belangrijke spelers geschorst of geblesseerd? Gaat het om een wedstrijd waarbij een van de twee ploegen zelden weet te winnen en dus sprake is van een zogenaamde angstgegner? Neem deze zaken mee wanneer je je voorspelling invult.

Live wedden

Wist je dat je ook nog tijdens een wedstrijd op die wedstrijd kunt wennen? Live wedden wint snel aan populariteit en opent nieuwe mogelijkheden. Het is wedden onder druk, waarbij je ook op zaken kunt wedden als wie het volgende doelpunt maakt of wie de volgende kaart krijgt. De quoteringen worden tussentijds aangepast, dus hoe sneller je handelt, des te gunstiger de quotering waar je van profiteert als je het bij het rechte eind hebt. Ga je live wedden, dan is juist níet aan te raden om op meerdere wedstrijden tegelijkertijd te wedden, omdat je je concentratie volledig bij één wedstrijd moet kunnen houden.

Wedden op voetbalwedstrijden kan je dus wat opleveren, maar dan moet je er niet als een kip zonder kop aan beginnen. Doe het weloverwogen en neem bovenstaande tips in overweging om je kans op een mooie winst te verbeteren.

Gerelateerd:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!