Panelclix Review – Betrouwbaar of niet?

Waar staat Panelclix voor?

Panelclix is een enquête site, ofwel online onderzoeksbureau. Ze zijn onderdeel van Euroclix, dat van origine een spaarprogramma is, maar tegenwoordig hanteren ze niet alleen spaarsystemen maar ook daadwerkelijk programma’s waarbij er serieus geld kan worden verdiend!

Panelclix werkt als volgt: Je kan bij Panelclix deelnemen aan onderzoeken of online vragenlijsten op je laptop, tablet of smartphone. De bedoeling is om hierin jouw mening te geven over uiteenlopende onderwerpen als reclames, nieuwe product ideeën en nog veel meer. Soms is het ook mogelijk een nieuw product thuis uit te proberen en zijn er telefonische enquêtes. Dus lijkt het jou leuk om jou mening kenbaar te maken aan bedrijven door voor geld online enquêtes in te vullen, in ruil voor goede beloningen? Dan is Panelclix echt wat voor jou!

Panelclix review

Panelclix.nl staat bekend om een uitstekende betrouwbaarheid, een snel kijkje op internet wat betreft de Panelclix review bevestigt dit. Gebruikers er van zijn zeer positief en geven Panelclix 4,9/5* sterren. Een ongekend hoge score. Je kunt dus rustig stellen dat Panelclix de beloofde beloningen daadwerkelijk uitkeert aan de gebruikers.

Gebruikers van Panelclix zijn voornamelijk goed te spreken over de volgende punten:

  • Leuke en interessante enquêtes
  • Goede beloningen
  • Uitstekend spaar systeem dat loont
  • Saldo direct over te boeken naar je bankrekening

Is Panelclix betrouwbaar?

Zoals in de gebruikerservaringen al te lezen is wordt er veel gesproken over goede beloningen, maar wat zijn deze beloningen dan precies?

1,000 Clix staat gelijk aan €10,-. Op de website zijn regelmatig onderzoeken te vinden waarvan de beloning kan oplopen tot 500 clix. Dit betekend dus wel 5 euro per gemaakt onderzoek! Daarom kan je er per maand zomaar honderd euro mee verdienen vanaf waar dan ook.

Een belangrijk punt en groot voordeel bij Panelclix is dat je gespaarde clix meer waard word, zodra je saldo hoger wordt. Zo kan je 1000 clix voor 10 euro laten uitbetalen, maar 2000 clix voor 25 euro! Je bonus wordt dus al gauw met 25% vermenigvuldigd, tot 70% op 50.000 clix als je even geduld hebt.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!