Bancor koers verwachting 2021

Last Updated on 12 januari 2021 by Jeroen

Ook BANCOR wordt steeds populairder. Sinds de afsluiting van 2020 heeft de cryptomarkt een mooie stijgende lijn laten zien. Maar wat zijn de BANCOR verwachtingen voor de rest van 2021? Vuljespaarpot heeft met een aantal experts gesproken om zo een voorspelling van BANCOR voor 2021 tot en met 2022 te kunnen doen. Wij geven echter geen financieel advies, doe altijd je eigen onderzoek.

Ben je nu al enthousiast en wil je deze coin kopen? Dan raden wij Binance van harte aan.

Voordat we naar onze prognose gaan, laten we eerst wat feitelijke informatie over deze coin doornemen.

 

Wat is BANCOR?

Bancor is een on-chain liquiditeitsprotocol dat een geautomatiseerde, gedecentraliseerde uitwisseling op Ethereum en over blockchain heen mogelijk maakt. Het protocol werd in eerste instantie ontwikkeld in 2017 door Eyal Hertzog, Galia Benartzi en Guy Benartzi.

Hun whitepaper (gedateerd 18 maart 2018) stelt Bancor, “maakt automatische prijsbepaling en een autonoom liquiditeitsmechanisme voor penningen op slimme contractblockchain mogelijk.

De naam Bancor werd gekozen als eerbetoon aan John Maynard Keynes die “Bancor” bedacht als de naam voor een supranationale reservevaluta die hij voorstelde op de Bretton Woods conferentie in 1944.

 

BANCOR voorspelling 2021-2025

Het is een gewaagde uitspraak om een verwachting BANCOR prognose te geven. Want niemand heeft echter een glazenbol. Maar als we realistisch naar de economie kijken, ziet het er voor de crypto industrie enorm positief uit. Niet voor niets hebben vele grote beleggers al interesse getoond. Als dit verspreid wordt over altcoins, dan is er een grote kans dat er een stijging plaats vind.

De coin is nu al relatief hoog, dus gaat BANCOR nog dalen is iets wat vele mensen zich af vragen. Wij raden mensen altijd aan om te kopen in het rood, en te verkopen in het groen. Cryptocurrency gaat altijd met ups en downs. Een down moment kan een goed inkoop moment zijn, terwijl een up moment een mooie kans is om je winst te verzilveren.

Net als bij andere beleggingen geld, investeer alleen geld dat je kunt missen. Cryptocurrency blijft erg speculatief. Mocht je er toch voor willen gaan, dan kun je deze exchange gebruiken!

BANCOR verwachting korte termijn

Als je benieuwd bent naar de verwachtingen op de korte termijn, dan kun je het beste naar de statistieken bekijken. Er zijn verschillende day trading tactieken die je helpen om op korte termijn winst te behalen. Binance heeft een goede interface voor day trading activiteiten. Ze accepteren nu zelfs iDeal als betaalmiddel.