In de wereld van crypto zijn er diverse crypto creditkaarten te vinden. Om de beste crypto creditkaarten te vinden is het van belang dat je weet welke de betrouwbare creditkaarten zijn. In deze blog zullen we daarom ook de top drie crypto creditkaarten met elkaar vergelijken.  

Binance card 

De eerste creditkaart waar we het over zullen hebben is Binance card. Met deze kaart kun je bij 60 miljoen verkopers je favoriete cryptocurrencies uitgeven. Je moet eerst de cryptovaluta overzetten naar je Binance wallet. De crypto visa kaart van Binance is geheel kosteloos. Dus dat betekent dat er geen administratieve kosten en verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Op je aankopen kun je tot wel 8% cashback ontvangen als u met uw visa kaart betaalt.  

Wirex  

Naast de Binance card is de Wirex ook goed te gebruiken. U hoort misschien nupas van deze type creditkaart, maar je kunt deze kaart ook in enkele landen gebruiken. In het bijzonder landen die behoren tot het Europees Economisch Ruimte oftewel EER. Deze crypto kaart biedt alleen een online-only abonnement uit de meeste landen met uitzondering van China en de Verenigde Staten. Het is een van de weinigen die beloning voor Bitcoin beschikbaar stelt aan gebruikers als het om persoonlijke aankopen gaat. Wirex is een van de goedkoopste aanbieders. Alleen krijg je hier minder opties aangeboden in vergelijking met de overige concurrenten.  

Cryptopay  

Een alternatieve crypto debetkaart aanbieder is cryptopay. Het is een van de eerste en dus natuurlijk ook de oudste crypto debetkaart die is uitgebracht. Deze cryptopay creditkaart is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Singapore, Rusland en in de meeste landen in Europa. U ontvangt een virtuele kaartje en een plastieken kaartje. De virtuele is geschikt voor het doen van online betalingen, terwijl de plastieken debetkaart gebruikers de gelegenheid aanbiedt om persoonlijke betalingen te doen en geld te lichten bij de ATM. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!