Het vermogen van: Wilfred Genee

1 miljoen euro

Nationaliteit

Geboortedatum

31-1-1949

Beroep

Tv-presentator

Woonplaats

Grolloo

Geboorteplaats

Bekend van

Voetbal- en televisiewereld

Wie is Wilfred Genee?

Iedereen kent Wilfred Genee wel. Bekend geworden als Voetbal- en televisiewereld en Tv-presentator van beroep.  Wilfred Genee is en is momenteel woonachtig in Grolloo. Wilfred Genee is geboren op 31-1-1949 in . Als we naar het geschatte vermogen van Wilfred Genee kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Wilfred Genee wordt momenteel geschat op 1 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Wilfred Genee vandaan?

Het grote vermogen van Wilfred Genee is ontstaan door hard werken. Wilfred Genee is bekend van Voetbal- en televisiewereld en is ondertussen een bekend Tv-presentator. Het geschatte vermogen van Wilfred Genee komt vooral door het werk als Tv-presentator en heeft ervoor gezorgd dat Wilfred Genee ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 1 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Wilfred Genee?

We kunnen het precieze vermogen van Wilfred Genee niet benoemen. Dit komt doordat Wilfred Genee zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Wilfred Genee bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 1 miljoen euro aan geschat vermogen zit Wilfred Genee er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Wilfred Genee weten we niet, omdat Wilfred Genee zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Wilfred Genee bedraagt 1 miljoen euro.

Wilfred Genee is bekend van Voetbal- en televisiewereld en werkt als Tv-presentator. Door hard te werken en bekender te worden heeft Wilfred Genee een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!