Het vermogen van: Thierry Baudet

1 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

28-01-1983

Beroep

Politicus

Woonplaats

Amsterdam

Geboorteplaats

Bekend van

Politiek / boekverkoop

Wie is Thierry Baudet?

Iedereen kent Thierry Baudet wel. Bekend geworden als Politiek / boekverkoop en Politicus van beroep.  Thierry Baudet is Nederlander en is momenteel woonachtig in Amsterdam. Thierry Baudet is geboren op 28-01-1983 in . Als we naar het geschatte vermogen van Thierry Baudet kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Thierry Baudet wordt momenteel geschat op 1 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Thierry Baudet vandaan?

Het grote vermogen van Thierry Baudet is ontstaan door hard werken. Thierry Baudet is bekend van Politiek / boekverkoop en is ondertussen een bekend Politicus. Het geschatte vermogen van Thierry Baudet komt vooral door het werk als Politicus en heeft ervoor gezorgd dat Thierry Baudet ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 1 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Thierry Baudet?

We kunnen het precieze vermogen van Thierry Baudet niet benoemen. Dit komt doordat Thierry Baudet zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Thierry Baudet bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 1 miljoen euro aan geschat vermogen zit Thierry Baudet er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Thierry Baudet weten we niet, omdat Thierry Baudet zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Thierry Baudet bedraagt 1 miljoen euro.

Thierry Baudet is bekend van Politiek / boekverkoop en werkt als Politicus. Door hard te werken en bekender te worden heeft Thierry Baudet een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!