Het vermogen van: Sven Kramer

5,2 miljoen euro

Nationaliteit

Geboortedatum

23-04-1986

Beroep

Schaatser/ ondernemer

Woonplaats

Friesland

Geboorteplaats

Bekend van

Schaatssport

Wie is Sven Kramer?

Iedereen kent Sven Kramer wel. Bekend geworden als Schaatssport en Schaatser/ ondernemer van beroep.  Sven Kramer is en is momenteel woonachtig in Friesland. Sven Kramer is geboren op 23-04-1986 in . Als we naar het geschatte vermogen van Sven Kramer kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Sven Kramer wordt momenteel geschat op 5,2 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Sven Kramer vandaan?

Het grote vermogen van Sven Kramer is ontstaan door hard werken. Sven Kramer is bekend van Schaatssport en is ondertussen een bekend Schaatser/ ondernemer. Het geschatte vermogen van Sven Kramer komt vooral door het werk als Schaatser/ ondernemer en heeft ervoor gezorgd dat Sven Kramer ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 5,2 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Sven Kramer?

We kunnen het precieze vermogen van Sven Kramer niet benoemen. Dit komt doordat Sven Kramer zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Sven Kramer bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 5,2 miljoen euro aan geschat vermogen zit Sven Kramer er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Sven Kramer weten we niet, omdat Sven Kramer zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Sven Kramer bedraagt 5,2 miljoen euro.

Sven Kramer is bekend van Schaatssport en werkt als Schaatser/ ondernemer. Door hard te werken en bekender te worden heeft Sven Kramer een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!