Het vermogen van: Patrick Kluivert

15 miljoen euro in 2016

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

01-07-1976

Beroep

Hoofd-jeudtrainer

Woonplaats

Geboorteplaats

Bekend van

Voetbalwereld

Wie is Patrick Kluivert?

Iedereen kent Patrick Kluivert wel. Bekend geworden als Voetbalwereld en Hoofd-jeudtrainer van beroep.  Patrick Kluivert is Nederlander en is momenteel woonachtig in . Patrick Kluivert is geboren op 01-07-1976 in . Als we naar het geschatte vermogen van Patrick Kluivert kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Patrick Kluivert wordt momenteel geschat op 15 miljoen euro in 2016.

Waar komt het vermogen van Patrick Kluivert vandaan?

Het grote vermogen van Patrick Kluivert is ontstaan door hard werken. Patrick Kluivert is bekend van Voetbalwereld en is ondertussen een bekend Hoofd-jeudtrainer. Het geschatte vermogen van Patrick Kluivert komt vooral door het werk als Hoofd-jeudtrainer en heeft ervoor gezorgd dat Patrick Kluivert ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 15 miljoen euro in 2016.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Patrick Kluivert?

We kunnen het precieze vermogen van Patrick Kluivert niet benoemen. Dit komt doordat Patrick Kluivert zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Patrick Kluivert bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 15 miljoen euro in 2016 aan geschat vermogen zit Patrick Kluivert er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Patrick Kluivert weten we niet, omdat Patrick Kluivert zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Patrick Kluivert bedraagt 15 miljoen euro in 2016.

Patrick Kluivert is bekend van Voetbalwereld en werkt als Hoofd-jeudtrainer. Door hard te werken en bekender te worden heeft Patrick Kluivert een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!