Het vermogen van: Neelie Kroes

1.5 miljoen euro

Nationaliteit

Geboortedatum

4-2-1959

Beroep

ondernemen

Woonplaats

Limburg

Geboorteplaats

Bekend van

televisie

Wie is Neelie Kroes?

Iedereen kent Neelie Kroes wel. Bekend geworden als televisie en ondernemen van beroep.  Neelie Kroes is en is momenteel woonachtig in Limburg. Neelie Kroes is geboren op 4-2-1959 in . Als we naar het geschatte vermogen van Neelie Kroes kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Neelie Kroes wordt momenteel geschat op 1.5 miljoen euro.

Waar komt het vermogen van Neelie Kroes vandaan?

Het grote vermogen van Neelie Kroes is ontstaan door hard werken. Neelie Kroes is bekend van televisie en is ondertussen een bekend ondernemen. Het geschatte vermogen van Neelie Kroes komt vooral door het werk als ondernemen en heeft ervoor gezorgd dat Neelie Kroes ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 1.5 miljoen euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Neelie Kroes?

We kunnen het precieze vermogen van Neelie Kroes niet benoemen. Dit komt doordat Neelie Kroes zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Neelie Kroes bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 1.5 miljoen euro aan geschat vermogen zit Neelie Kroes er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Neelie Kroes weten we niet, omdat Neelie Kroes zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Neelie Kroes bedraagt 1.5 miljoen euro.

Neelie Kroes is bekend van televisie en werkt als ondernemen. Door hard te werken en bekender te worden heeft Neelie Kroes een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!