Het vermogen van: Marcel Boekhoorn

€2,2 miljard

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

30-10-1959

Beroep

Zanger

Woonplaats

Geboorteplaats

Nijmegen

Bekend van

Muziekwereld / eigen bv

Wie is Marcel Boekhoorn?

Iedereen kent Marcel Boekhoorn wel. Bekend geworden als Muziekwereld / eigen bv en Zanger van beroep.  Marcel Boekhoorn is Nederlander en is momenteel woonachtig in . Marcel Boekhoorn is geboren op 30-10-1959 in Nijmegen. Als we naar het geschatte vermogen van Marcel Boekhoorn kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Marcel Boekhoorn wordt momenteel geschat op €2,2 miljard.

Waar komt het vermogen van Marcel Boekhoorn vandaan?

Het grote vermogen van Marcel Boekhoorn is ontstaan door hard werken. Marcel Boekhoorn is bekend van Muziekwereld / eigen bv en is ondertussen een bekend Zanger. Het geschatte vermogen van Marcel Boekhoorn komt vooral door het werk als Zanger en heeft ervoor gezorgd dat Marcel Boekhoorn ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €2,2 miljard.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Marcel Boekhoorn?

We kunnen het precieze vermogen van Marcel Boekhoorn niet benoemen. Dit komt doordat Marcel Boekhoorn zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Marcel Boekhoorn bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €2,2 miljard aan geschat vermogen zit Marcel Boekhoorn er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Marcel Boekhoorn weten we niet, omdat Marcel Boekhoorn zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Marcel Boekhoorn bedraagt €2,2 miljard.

Marcel Boekhoorn is bekend van Muziekwereld / eigen bv en werkt als Zanger. Door hard te werken en bekender te worden heeft Marcel Boekhoorn een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!