Het vermogen van: Jort Kelder

€377.85

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

22 September 1964

Beroep

Journalist

Woonplaats

Nederland

Geboorteplaats

Gouda

Bekend van

Columns

Wie is Jort Kelder?

Iedereen kent Jort Kelder wel. Bekend geworden als Columns en Journalist van beroep.  Jort Kelder is Nederlander en is momenteel woonachtig in Nederland. Jort Kelder is geboren op 22 September 1964 in Gouda. Als we naar het geschatte vermogen van Jort Kelder kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Jort Kelder wordt momenteel geschat op €377.85.

Waar komt het vermogen van Jort Kelder vandaan?

Het grote vermogen van Jort Kelder is ontstaan door hard werken. Jort Kelder is bekend van Columns en is ondertussen een bekend Journalist. Het geschatte vermogen van Jort Kelder komt vooral door het werk als Journalist en heeft ervoor gezorgd dat Jort Kelder ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €377.85.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Jort Kelder?

We kunnen het precieze vermogen van Jort Kelder niet benoemen. Dit komt doordat Jort Kelder zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Jort Kelder bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €377.85 aan geschat vermogen zit Jort Kelder er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Jort Kelder weten we niet, omdat Jort Kelder zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Jort Kelder bedraagt €377.85.

Jort Kelder is bekend van Columns en werkt als Journalist. Door hard te werken en bekender te worden heeft Jort Kelder een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!