Het vermogen van: Henk Poort

€48.1 Biljoen

Nationaliteit

Amerikaan

Geboortedatum

14-05-1984

Beroep

CEO

Woonplaats

Geboorteplaats

New York

Bekend van

Facebook / META

Wie is Henk Poort?

Iedereen kent Henk Poort wel. Bekend geworden als Facebook / META en CEO van beroep.  Henk Poort is Amerikaan en is momenteel woonachtig in . Henk Poort is geboren op 14-05-1984 in New York. Als we naar het geschatte vermogen van Henk Poort kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Henk Poort wordt momenteel geschat op €48.1 Biljoen.

Waar komt het vermogen van Henk Poort vandaan?

Het grote vermogen van Henk Poort is ontstaan door hard werken. Henk Poort is bekend van Facebook / META en is ondertussen een bekend CEO. Het geschatte vermogen van Henk Poort komt vooral door het werk als CEO en heeft ervoor gezorgd dat Henk Poort ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €48.1 Biljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Henk Poort?

We kunnen het precieze vermogen van Henk Poort niet benoemen. Dit komt doordat Henk Poort zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Henk Poort bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €48.1 Biljoen aan geschat vermogen zit Henk Poort er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Henk Poort weten we niet, omdat Henk Poort zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Henk Poort bedraagt €48.1 Biljoen.

Henk Poort is bekend van Facebook / META en werkt als CEO. Door hard te werken en bekender te worden heeft Henk Poort een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!