Het vermogen van: frans van der kolk

€ 255 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

3 mei 1922

Beroep

Architect

Woonplaats

Nederland

Geboorteplaats

Antwerpen

Bekend van

Lijnbaan

Wie is frans van der kolk ?

Iedereen kent frans van der kolk wel. Bekend geworden als Lijnbaan en Architect van beroep.  frans van der kolk is Nederlander en is momenteel woonachtig in Nederland. frans van der kolk is geboren op 3 mei 1922 in Antwerpen. Als we naar het geschatte vermogen van frans van der kolk kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van frans van der kolk wordt momenteel geschat op € 255 miljoen.

Waar komt het vermogen van frans van der kolk vandaan?

Het grote vermogen van frans van der kolk is ontstaan door hard werken. frans van der kolk is bekend van Lijnbaan en is ondertussen een bekend Architect. Het geschatte vermogen van frans van der kolk komt vooral door het werk als Architect en heeft ervoor gezorgd dat frans van der kolk ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van € 255 miljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van frans van der kolk ?

We kunnen het precieze vermogen van frans van der kolk niet benoemen. Dit komt doordat frans van der kolk zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van frans van der kolk bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld € 255 miljoen aan geschat vermogen zit frans van der kolk er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van frans van der kolk weten we niet, omdat frans van der kolk zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van frans van der kolk bedraagt € 255 miljoen.

frans van der kolk is bekend van Lijnbaan en werkt als Architect. Door hard te werken en bekender te worden heeft frans van der kolk een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!