Het vermogen van: Fatima Moreira

€1.5 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

26-08-1990

Beroep

Managing Partner Greenstar Capital

Woonplaats

Heerenveen

Geboorteplaats

Alkmaar

Bekend van

Sportwereld / investeringen

Wie is Fatima Moreira?

Iedereen kent Fatima Moreira wel. Bekend geworden als Sportwereld / investeringen en Managing Partner Greenstar Capital van beroep.  Fatima Moreira is Nederlander en is momenteel woonachtig in Heerenveen. Fatima Moreira is geboren op 26-08-1990 in Alkmaar. Als we naar het geschatte vermogen van Fatima Moreira kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Fatima Moreira wordt momenteel geschat op €1.5 miljoen.

Waar komt het vermogen van Fatima Moreira vandaan?

Het grote vermogen van Fatima Moreira is ontstaan door hard werken. Fatima Moreira is bekend van Sportwereld / investeringen en is ondertussen een bekend Managing Partner Greenstar Capital. Het geschatte vermogen van Fatima Moreira komt vooral door het werk als Managing Partner Greenstar Capital en heeft ervoor gezorgd dat Fatima Moreira ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van €1.5 miljoen.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Fatima Moreira?

We kunnen het precieze vermogen van Fatima Moreira niet benoemen. Dit komt doordat Fatima Moreira zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Fatima Moreira bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld €1.5 miljoen aan geschat vermogen zit Fatima Moreira er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Fatima Moreira weten we niet, omdat Fatima Moreira zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Fatima Moreira bedraagt €1.5 miljoen.

Fatima Moreira is bekend van Sportwereld / investeringen en werkt als Managing Partner Greenstar Capital. Door hard te werken en bekender te worden heeft Fatima Moreira een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!