Het vermogen van: Barry Weiss

1.5 miljard euro

Nationaliteit

Canadees

Geboortedatum

12-12-1981

Beroep

CEO bunq bank

Woonplaats

Geboorteplaats

Windsor

Bekend van

Webhosting / online bankenwereld

Wie is Barry Weiss?

Iedereen kent Barry Weiss wel. Bekend geworden als Webhosting / online bankenwereld en CEO bunq bank van beroep.  Barry Weiss is Canadees en is momenteel woonachtig in . Barry Weiss is geboren op 12-12-1981 in Windsor. Als we naar het geschatte vermogen van Barry Weiss kijken lijkt het erop dat de zaken de afgelopen jaren goed zijn gaan.

Het vermogen van Barry Weiss wordt momenteel geschat op 1.5 miljard euro.

Waar komt het vermogen van Barry Weiss vandaan?

Het grote vermogen van Barry Weiss is ontstaan door hard werken. Barry Weiss is bekend van Webhosting / online bankenwereld en is ondertussen een bekend CEO bunq bank. Het geschatte vermogen van Barry Weiss komt vooral door het werk als CEO bunq bank en heeft ervoor gezorgd dat Barry Weiss ondertussen al een vermogen lijkt te hebben van 1.5 miljard euro.

Meer bekende mensen:

Wat is het vermogen van Barry Weiss?

We kunnen het precieze vermogen van Barry Weiss niet benoemen. Dit komt doordat Barry Weiss zich nooit helemaal openlijk over het eigen vermogen heeft uitgelaten. We hebben alle inkomstenbronnen van Barry Weiss bij elkaar opgeteld en zijn daardoor op dit geschatte vermogen gekomen. Met welgeteld 1.5 miljard euro aan geschat vermogen zit Barry Weiss er goed bij.

Het daadwerkelijke vermogen van Barry Weiss weten we niet, omdat Barry Weiss zich daar niet geheel openlijk over heeft uitgelaten. Het geschatte vermogen van Barry Weiss bedraagt 1.5 miljard euro.

Barry Weiss is bekend van Webhosting / online bankenwereld en werkt als CEO bunq bank. Door hard te werken en bekender te worden heeft Barry Weiss een groot vermogen opgebouwd. 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!