Crypto staken is het vastzetten van cryptomunten om hiermee winst te maken in de toekomst. Crypto staken draagt niet alleen bij aan het verbeteren van het netwerk. Het draagt ook bij aan het versterken hiervan. Wil je ook een positieve bijdrage leveren aan het netwerk? Lees dan hieronder meer over het stakingsproces. 

Open een account 

Alvorens u van start gaat met staken is het van belang dat je eerst een account opent als je nog geen account hebt. Op het account moet je crypto tokens bezitten die gestaked kunnen worden. Niet alle cryptocurrency kun je staken, maar er zijn enkele munten die wel gestaked kunnen worden. Als je nog geen munten op je crypto account hebt staan is het van belang dat je munten aanschaft. Deze munten worden dus gebruikt om vast te zetten. Vastgezette munten kunnen niet meer verhandeld worden, anders kun je de rente over de munten verliezen.  

Rente over cryptomunt 

Bij het vasthouden van crypto ontvang je een cashback van de ontwikkelaars. De meest voorkomende is een rentepercentage over je cryptomunten. Dit rentepercentage verschilt per exchange en cryptomunt. Het is bijna hetzelfde als wanneer je rente zou ontvangen over het spaargeld dat op je spaarrekening is. Het verschil hierbij is dat je met staking een rentepercentage tot wel 10 procent kunt ontvangen. Rente op de bank over een spaarrekening kan soms zo laag zijn dat het zelfs negatief is.  

Passief inkomsten 

Met crypto staken kun je een passief inkomen genereren. Je zit gewoon in je luie stoel, terwijl je crypto vastzet om er een beloning hiervoor in ontvangst te nemen. U hoeft geen dure apparaten aan te schaffen om crypto vast te houden. Dit doe je simpelweg vanaf jouw mobiele telefoon. Op Cryptostakingrewards.nl lees je meer over de gang van zaken over crypto staking.  

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!