Goedkope dakkapel vermeerdert waarde huis

Je woning is een spaarpotje

Denk je ook graag op de lange termijn? Ook met geld verdienen? Graag kies je dan voor zekerheid en het is mooi meegenomen als je er dan ook alvast van kunt genieten. Wanneer je een eigen huis hebt weet je dat je woning een spaarpot is. Een appeltje voor de dorst, voor later. Zeker nu de huizenprijzen in 2021 en 2022 zo zijn gestegen en je misschien al overwaarde hebt. Je woning optimaliseren naar jouw smaak terwijl je ook alvast kijkt naar de woonwensen van de mogelijk toekomstige bewoners. Want als jij gaat voor een garage met een flinke smeerput in je achtertuin, wil dat niet zeggen dat kopers hier in de toekomst op zitten te wachten. Wat dat betreft doet een dakkapel het veel beter. Vrijwel iedereen kan een mooi en goed onderhouden dakkapel waarderen.

Goedkope dakkapel

Het zal ook de waarde van je woning aanzienlijk verhogen. Staat de woning van je buren ook te koop, maar hebben zij geen dakkapel? Dan zal een koper graag gaan voor jouw woning, ook als deze 25 procent duurder is. Het geeft toch een sjieke uitstraling. Voor jou als huidige bewoner is het ook interessant. Het geeft je toch extra ruimte en dat scheelt echt een slok op een borrel. Zeker nu thuiswerken zo wordt gestimuleerd is het een goed idee om voor een goedkope dakkapel te gaan en je te laten adviseren. Je kunt er dan voor kiezen om een prefab dakkapel te plaatsen of eentje die ter plekke wordt gebouwd door ervaren bouwvakkers.

 

Vergunning nodig? Homedeal geeft het antwoord!

Voordat je een offerte opvraagt; informeer bij je gemeente of je een vergunning nodig hebt om een dakkapel te plaatsen. Bij het toewijzen van de vergunning wordt er gekeken naar een paar situaties. Is je huis continu bewoond maar valt deze woning onder monumentenzorg? Soms is een plat dak van de dakkapel een vereiste. Plaats je de dakkapel voor of achter je woning en is deze gericht op openbaar toegankelijk gebied of niet? En de afmetingen van de dakkapel zijn ook van belang. Op Homedeal.nl kun je snel een vergunningscheck doen. Daar vind je ook de specialisten in de buurt die je voorbeelden van een goedkope dakkapel laten zien en samen met je bekijken wat binnen je budget past.

Positief taxatierapport woning

Natuurlijk worden alle kosten samen berekend, geen verrassingen achteraf. Misschien dat je makelaar na het gegeven advies van de dakkapellen specialist je een schatting kan geven van de waardestijging van je woning. Natuurlijk kun je na het plaatsen van de dakkapel een taxatie bij hem aanvragen. Maar omdat de woningmarkt zo onderhevig is aan veranderingen kun je dat ook laten voor wat het is. Een dakkapel is toch in alle opzichten goed voor de waarde van je huis. Tot die tijd kun je genieten van de extra ruimte met een goedkope dakkapel, waar je je spaarpot niet helemaal stuk voor hebt hoeven te slaan.

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!