13 miljoen Nederlanders lezen regelmatig een boek, blijk uit onderzoek. Dat is om precies te zijn 77 procent van Nederland. Wel is dat aantal dalende. In 2013 las namelijk nog 84 procent van de Nederlandse bevolking. Ook zijn die 13 miljoen mensen gevraagd naar welke boeken ze dan lezen. Hierop gaf meer dan de helft aan ‘spannende boeken, science fiction, fantasy’ het liefst te lezen. Daarbij is er ook een grote groep, 35 procent namelijk, dat regelmatig een boek leest wat zeer informatief is, en gaat over de mens en natuur. Lezen van papier blijft overigens nog altijd de favoriet. Een deze blog gaan we het hebben over de beste management boeken. Die ervoor zorgen dat je kunt genieten van een financiële vrijheid. (Bron: Media:Tijd in kaart)

Straight Line Leadership – Dusan Djukich

Wil je weten hoe je aan de hand van verschillende distincties een krachtige én zakelijke persoonlijkheid kunt creëren? Dan moet je zeker dit boek lezen. De schrijver zorgt er namelijk voor dat je leert omgaan met het oplossen van verschillende situaties, waarin een extreme resultaat focus zit. Hierdoor zul je uiteindelijk kunnen toe werken naar je doel in één directe lijn.

Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Deze échte klassieker uit 1937 is het levenswerk van de schrijver. Hierin zitten namelijk ontzettend veel inzichten en wetten die universeel en tijdloos zijn. In totaal zijn er wereldwijd maar liefst 20 miljoen exemplaren verkocht, daarom is het boek ook in het Nederlands verkrijgbaar, dankzij de vertaling van Michael Pilarczyk. Wil je rijker, voller én vreugdiger leven. Dan is dit boek een aanrader.

Begin met het Waarom – Simon Sinek

Dit boek is een echte mustread, die ervoor zorgt dat je alle ingesleten denkpatronen los laat. En je volledig gaat richten op succes behalen en alles wat daar toe staat. Het boek is gericht op organisaties en leiders, die zichzelf de waarom vraag moeten stellen: Waarom moet mijn bedrijf succesvoller, invloedrijker en innovatiever? Op deze vragen, en veel meer krijg je uitgebreid antwoord.

KPI’s die wél werken – Peter Geelen

In dit boek lees je praktisch en concreet hoe het kan dat organisaties steeds trappen in de KPI’s. Waarna ze direct barrières opwerpen voor de effectieve uitvoering van de verschillende strategieën. Hoe je dat op een andere manier kunt aanpakken, wordt onder andere verteld in dit boek. Ook leer je samen te werken met de KPI’s, op een manier zoals ze wél bevorderend zullen werken voor je.

Verbaal Meesterschap – Remco Claassen

Mocht je willen weten hoe je de meeste impact maakt door middel van een duidelijke communicatie, zowel on- als offline? Dan is dit hét boek voor je. De schrijver zal je namelijk dankzij zijn jarenlange ervaring, als spreker en trainer, verder helpen in het zorgen voor de beste communicatie. Dat doet hij mede aan de hand van verschillende tips en trucs, die je voor de rest van je leven kunt gebruiken.

Fit for the Future – Sarah Detaille en Annet de Lange

Gebruik dit boek als een echte handleiding, op het moment dat je een HR(D)-professional, werkgever, ondernemer of beleidsmaker bent binnen het thema ‘Vitaliteit en Arbeidsmarkt & Onderwijs’. Het boek geeft je namelijk handvatten om je aan vast te houden, tijdens de steeds wisselende arbeidsmarkt. Het geeft onder andere trends en ontwikkelingen ontzettend goed weer!

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!