Waar staat samsam.samr.nl voor?

Samr.nl is een onderzoeksbureau dat organisaties helpt ontwikkelen op een duurzame manier op basis van betekenisvolle informatie van consumenten. Samsam.samr is een onderzoeksbureau dat op een zeer moderne manier te werk gaat. Onder andere via een online enquêtepanel. Samr maakt online geld verdienen enquetes veilig.

Niet alleen zijn ze erg modern in hun manier van onderzoeken uitvoeren, ze hebben ook een hele reeks certificaten waaruit blijkt dat ze goed omgaan met jou persoonsgegevens en privacy.

Hoe werkt het samr onderzoek

Je kan je via de site gemakkelijk en geheel kosteloos en geheel vrijblijvend inschrijven. Vervolgens word je per e-mail uitgenodigd om mee te doen aan onderzoeken. Deze onderzoeken worden door samsam uitgevoerd in opdracht voor verschillende bedrijven en instanties.

Online geld verdienen met enquete

Het leuke aan samsam is dat ze op een moderne manier onderzoeken proberen uit te voeren. Het verschil met andere onderzoeksbureaus is dat ze proberen het onderzoek ook daadwerkelijk leuk te nemen voor een deelnemer hiervan. Dit omdat ze zien dat er bij andere online onderzoeksbureaus vaak saaie en lange vragenlijsten zijn.

Pluspunten

  • Moderne en leuke manier van onderzoeken
  • Je kan leuke prijzen winnen
  • Leuke diversiteit aan onderwerpen

Minpunten

  • Je kan er geen beloningen in geld of waardebonnen verdienen

Betrouwbaarheid Samr onderzoek

Vooralsnog zijn er eigenlijk geen negatieve reacties en reviews te vinden, enkel positieve reacties. Dit is waarschijnlijk te danken aan Samsam hun transparante communicatie van te voren. Je weet dus wat je kan verwachten en komt niet voor negatieve verassingen te staan.

 

 

 

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!