Goldrepublic is een Nederlands bedrijf dat bijna 10 jaar bestaat en ook de mogelijkheid geeft om online fysiek goud, zilver en platina te kopen en te verkopen. Het is een bedrijf dat beleggers als klant heeft. En om alle beleggers te bereiken of te bedienen is een website beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Zodra je de keuze hebt gemaakt om in fysiek goud te gaan investeren is het raadzaam om op zoek te gaan naar een extra partij die kan doen voor jou. Zo zijn er tal van redenen die voor mij belangrijk en er toe geleid hebben om via Goldrepulbic in fysiek goud te beleggen. Een missie van Goldrepublic is om het beleggen in fysiek goud toegankelijk te maken voor iedere belegger van groot naar klein.

Als je goud aankoopt via Goldrepublic ligt het verzekerd en opgeborgen in een kluis en is daarmee een stuk veiliger dan goud zelf thuis bewaren, waar het misschien makkelijk gestolen kan worden en het ook veel gevoeliger is. Maar het drukt wel op je rendement als je besluit het goud weer te verkopen. Het online aangekochte goud is voor de volle 100% van jou, dus bij eventuele faillissement kun je hier nog aanspraak op maken. Als je beleggingen in goud wil brengen, is het net als de andere beleggingen, brengt het risico’s met zich mee. Denk hierbij aan het koersrisico goud kan meer of minder waard worden en het wisselkoers kan ook risico’s met zich meebrengen.

Er zijn verschillende redenen om te starten met het beleggen van je geld in goud of zilver. Zo is het ook een geode toevoeging aan je beleggingsportefeuille als je wat meer wilt creëren. De koers van goud doet vaak het tegenovergestelde. Met kun je op deze manier je goud beperken. Als consument sta je niet echt te springen als de inflatie twee of drie procent bedraagt, vooral wanneer je inkomsten e rook niet op vooruit gaan. Als je gaat investeren in goud kun je deze inflatie trend in zeker mate wel tegengaan. Goud blijft op zich zijn waarde behouden en stijgt zelfs in waarde naarmate de inflatie hoger en hoger wordt.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!