Wat is GFK panel?

GFK panel is een onderzoeksbureau dat zich voornamelijk richt op het afnemen van enquêtes, door deel te nemen aan deze online geld verdienen enquêtes spaart u punten die in te wisselen zijn in de cadeaushop. Als u het leuk vindt, is het ook mogelijk om deel te nemen aan een ander GFK onderzoek. Deze onderzoeken gaan bijvoorbeeld over het gebruik van media, zoals het gebruiken en installeren van apps.

Ook kunt u punten sparen door middel van het doorgeven van informatie over uw kijk gedrag op tv. Hierbij moet u denken aan : Welke programma’s kijkt u? En met welke frequentie? Maar dit is niet het enige onderzoek. Het andere onderzoek van Gfkpanel.nl is het scannen van boodschappen. Dit andere onderzoek van onderzoeksbureau GFK, bevat bijvoorbeeld het scannen en doorgeven van uw aankoopgegevens met betrekking tot uw dagelijkse boodschappen. Denk hierbij aan wat u aanschaft voor uw huishouden in de supermarkt, drogisterij en bakker.

 

GFK inloggen

GFK inloggen is erg simpel te voldoen, ga naar de site www.gfkpanel.nl en klik op de button ‘’Lid worden!’’. Vervolgens komt u op de GFK login page, hier vult u uw gegevens in en kunt u direct aan de slag gaan, met de eerste enquête om uw eerste 100 punten te verdienen!

Geld verdienen met enquetes invullen

Hoe werkt het puntensysteem en de beloningen die hierbij horen?

Het punten systeem werkt als volgt, afhankelijk van het onderzoek waar u aan deel neemt krijgt u een aantal punten. Dit aantal punten verschilt dus per onderzoek. Wanneer u 2.000 punten heeft behaald, zijn deze punten in te wisselen voor een waardebon ter waarde van 10,- dat in te wisselen is in de cadeaushop.

De GFK cadeaushop is zeer uitgebreid en bevat bijvoorbeeld webshops als Wehkamp.nl, Bol.com en Playstation! Als u liever uw punten doneert aan een goed doel is dit ook mogelijk. De goede doelen zijn blij met ieder gedoneerd punt, het maakt dus niet uit hoeveel en hoe vaak u doneert.

 

 

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!