Investeren in cryptomunten is een goede manier om je spaarpotje te vullen. Of toch als je bereid bent om wat extra risico in je beleggingsportefeuille te integreren. Er bestaan verschillende apps om in cryptomunten te handelen, cryptomunten op te slaan en op de hoogte te blijven van het laatste cryptonieuws. Vooral de onderstaande vijf crypto-apps zijn behoorlijk nuttig.

Bitvavo

Bitvavo is een van de bekendste handelsplatforms op het gebied van cryptomunten. Het is een van de platforms die wij aanraden als het om beleggen in cryptomunten gaat. Het laat zich onder andere kenmerken door lage fees. Daarnaast is het mogelijk om er aan staking te doen. Meer daarover lees je in onze eerdere blog over Bitvavo staken.

Recent heeft Bitvavo een app uitgebracht. De app van Bitvavo wordt gratis beschikbaar gesteld en is ongelofelijk handig. Via deze app kun je in meer dan vijftig verschillende cryptomunten handelen. Bovendien kun je Bitvavo ook als wallet gebruiken én gaat het om een betrouwbare en veilige crypto-exchange van eigen bodem. Zo kun je bijvoorbeeld bij Bitvavo inloggen met behulp van een 2FA-code, wat een extra beveiligingslaag toevoegt. Vrijwel alle cryptomunten die we op deze website bespreken, kun je kopen en verkopen met behulp van de Bitvavo-app.

Coinbase

Voor wie al langer aanwezig is in de boeiende cryptowereld is Coinbase wellicht geen onbekende. Coinbase is namelijk een van de meest geliefde online wallets. Je kunt er onder meer bitcoin, litecoin en ethereum opslaan. Daarnaast kun je er ook cryptomunten kopen en verkopen, maar je moet dan wel rekening houden met oplopende transactiekosten.

De Coinbase-app is vooral handig om snel en gratis een wallet voor je cryptomunten aan te maken, maar je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken om winkeliers te betalen of om digitaal geld over te maken aan vrienden of familie. De Coinbase-app is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play.

Coinstats

De app Coinstats is handig voor wie actief wil handelen in cryptomunten. Het is een goede app die alle koerswijzigingen overzichtelijk weergeeft. De app bevat koersinformatie van vrijwel alle bestaande cryptomunten en je kunt het gebruiken om je portfolio bij te houden en te monitoren. Zo zie je meteen wat je investeringen opleveren en wanneer het een geschikt moment is om je cryptomunten te verkopen.

Blockfolio

Blockfolio is een uitstekend alternatief voor Coinstats. Deze tools zijn grotendeels vergelijkbaar. Het voordeel is dat het team achter de Blockfolio-app nieuwe cryptomunten relatief snel toevoegt. Daarnaast vind je in de app ook cryptonieuws terug, waardoor je steeds op de hoogte bent en goede koersvoorspellingen kunt doen. Ongelofelijk handig is dat de app daarnaast honderden exchanges ondersteunt, waaronder het eerder aangehaalde Bitvavo.

BLOX

BLOX wint in een recordtempo aan belangstelling, onder andere omdat het grote budgetten spendeert om naamsbekendheid te genereren. Met talloze reclamecampagnes, billboards, online advertenties en sponsoringsdeals slaagt het daar maar al te goed in. De app ziet er goed uit en is heel gebruiksvriendelijk, maar de transactiekosten liggen wel hoger dan bij Bitvavo. Daarom geven wij nog steeds de voorkeur aan Bitvavo, hoewel we ook snappen waarom velen zo enthousiast zijn over BLOX.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!