Als Nederlansde broker die zich vanaf de oprichting snel heeft weten op te werken binnen de cryptowereld, zowel nationaal maar ook international, is Bitcoinmeester ook de laatste ontwikkelingen blijven bijbenen. Er worden namelijk binnen de wereld van cryptocurrency steeds weer gewerkt aan het verbeteren van de dienstverlening, maar ook aan het tegemoet komen van de houders van crypto. Dat gebeurt nu steeds meer bij munten die volgens het Proof of Stake te werk gaan.

POS houdt in, dat je als houder van een bepaalde soort crypto, ook actief mag deelnemen aan bepaalde besluiten. De hoeveelheid die zo een houder in bezit heeft speelt daarbij natuurlijk wel een grote rol. Ook de validatie van de transacties die allemaal aan de blockchain toevoegd moeten worden, is verdeeld over de houders. Geen miners meer dus die speciaal apparatuur inzetten om zoveel als mogelijk opdrachten te kunnen verwerken.

Wat is staking Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is als handelsplatform steeds in de weer om een veilige en snelle plek te bieden voor personen om er hun crypto te kunnen kopen en verkopen. Ook veilig kunnen opslaan hoort erbij en krijgen accounthouders bij Bitcoinmeester ook gelijk een digitale wallet. Daar kan hun crypto worden opgeslagen en komt daar nu ook de mogelijkheid tot staken bij. Dat dient zeker als extra motivatie om zoveel als mogelijk crypto op te slaan op een Bitcoinmeester wallet.

Bij staken krijgen de houders een bepaald bedrag of percentage van hun opgeslagen crypto erbij betaald aan het eind van een afgesproken periode. Daar hoef je als houder niets voor te doen behalve dat de crypto op jouw wallet blijft. Dat is geen groot verschil met de rente die je ontvangt over een spaarrekening. Bij staken komt er echter nog meer erbij kijken omdat houders ook medezeggenschap krijgen over de validatie voor het bijwerken van de blockchain.

Deze vorm van aanpak verkleint de kans sterk op kartelvorming door miners die op den duur alle activiteiten naar zich trekken en zo meer invloed beginnen uit te oefenen op de gedachte voor een onafhankelijke munt waar iedereen gelijke kansen heeft. De Bitcoinmeester staking opbrengsten zijn een ware uitweg voor zij die op een minder risicovolle wijze meer uit hun crypto willen halen.

Er is een ruime keuze aan crypto

De mogelijkheid om bij Bitcoinmeester is staken is vrij nieuw en was het pas vanaf 18 januari 2021 mogelijk. Het voordeel hierbij is wel, dat het staking Bitcoinmeester risico aangepast is op de laatste ontwikkelingen van de markt. Bij staken wordt de crypto namelijk voor een bepaalde periode vastgehouden en moet er bij Bitcoinmeester worden uitgegaan van een periode van een jaar en bedraagt het rentepercentage er 3%. Wie ervoor kiest, kan ook eerder uit zo een stake stappen, maar zal het rendement dan natuurlijk lager uitvallen.

De staking vergoeding Bitcoinmeester is dus stabiel te noemen en leent zich er ideaal voor om de crypto tegoeden voor een lange periode te beleggen en wordt de rente dagelijks overgemaakt. Indien je van plan bent om vroegtijdig te stoppen met het staken, blijft de rente over de afgelopen periode dus gewoon in jouw wallet. Deze vrijheid is belangrijk om snel in te kunnen spelen op veranderingen op de cryptomarkt.

De Bitcoinmeester staking opbrengsten worden ook gegarandeerd voor personen met een kleine inleg omdat alles bij elkaar wordt gebracht in een stakingpool. Daarin worden alle tegoeden verzameld en wordt het zo eenvoudiger om op de markt meer invloed uit te kunnen oefenen. Beheerders van zo een pool houden wel een percentage van het behaald rendement.

Staking crypto betekenis moet wel gezien worden in het context van de manieren die er beschikbaar zijn om uit het investeren van crypto een hoog rendement te halen. Die winst wordt dan vervolgens in de vorm van rente uitgekeerd aan de houders van crypto als beloning voor hun inzet. Bij Bitcoinmeester wordt de rente per jaar uitbetaald tegen een percentage van 3%. Een zekerheid die veel cryptohouders al veel voordelen heeft opgeleverd.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!