Binance is voor velen binnen de crypto wereld geen onbekende en komt het mede door de eigen munt BNB die het handelsplatform ook aanbiedt. Binance is namelijk een handelsplatform die kan rekenen op een een grote groep van belangstellenden het platform gebruikt om niet alleen crypto te verhandelen, maar biedt Binance de mogelijkheid om crypto op te slaan. Een eigen wallet dus voor iedereen die er een account heeft. Een heuse rekening dus, maar dan wel voor het opslaan van crypto. Uit zo een wallet kan er ook meer voordeel uit gehaald worden en wel in de vorm van de Binance card. Daar staat Binance er niet alleen achter, maar wordt de kaart ondersteunt door Visa. Zo wordt het beste van twee werelden bij elkaar gebracht en kan er gerekend worden op niet alleen de bekendheid van Visa, maar ook hun wereldwijd netwerk.

Met de Binance card veel betaalgemak

De gedachten gang achter de introductie van cryptocurrency is immers nooit geweest dat men ermee zou speculeren in afwachting van een stijging van de koers, maar dat het gewoon wereldwijd geaccepteerd zou worden als een betaalmiddel. Die acceptatie begint langzaam maar zeker al vaart te nemen, maar ontbreekt er het er vaker wel aan de wetgeving die crypto aanvaard als wettig betaalmiddel. Er komen daar ook nog de vrij sterke koersfluctuaties erbij kijken en wil niemand de kans nemen om na het hebben ontvangen van de betaling in crypto, een verlies te lijden door een daling van de koers.

Hoewel er al een aantal plekken te vinden zijn waar voornamelijk Bitcoin wordt geaccepteerd als cryptobetaalmiddel, is het lang niet voldoende om op stap te gaan en uitsluitend betalingen te verrichten met crypto. De Binance-card kaart werkt alle twijfels weg omtrent betalen met crypto en heeft de ontvanger van de betaling het vaak niet eens door dat er betaald worden met crypto. Er wordt echter wel voor gezorgd, dat de transactie zelf gewoon met euro´s plaatsvindt. De ontvanger hoeft dus niet eens over een wallet te beschikken en wordt er geld rechtstreeks overgemaakt naar een bankrekening.

De Binance creditcard zorgt automatisch voor de omzetting

Niet de kaart natuurlijk, maar de slimme opzet van het systeem waarbij de wallet houder gekoppeld is aan de Binance crypto card. Wanneer er een betaling wordt gepleegd met de creditcard, vindt de omzetting van crypto naar euro´s binnen het systeem van Binance zelf plaats en kan zo de transactie vervolgens vlot verlopen. Omdat er gebruik wordt gemaakt van het Visa netwerk, biedt de Binance card ook voordelen die er gelden voor een `normale` creditcard. Bij betalingen kan er zo tot 8% terug gestort worden gekregen en is dat al een aardig rendement op het mogen gebruiken van crypto als betaalmiddel.

Dit voordeel wordt groter wanneer er ook nog erbij wordt genomen, dat Binance voor gebruik van de kaart geen kosten in rekening brengt. Betalen met Binance kaart Nederland is een serieus alternatief voor niet alleen een creditcard, maar ook een bankpasje of bankoverschrijving. Om in aanmerking te komen voor een Binance card moet je natuurlijk wel een account hebben op het platform en zeker ook over de nodige cryptotegoeden moeten beschikken.

Voor alle duidelijkheid gaat het hier dus om een debitcard omdat er alleen met de kaart betaald kan worden wanneer je al over de tegenwaarde in crypto beschikt. Credit opnemen zoals bij een creditcard is dus niet bij. Met de Binance card app is het mogelijk om niet alleen jouw tegoeden in crypto te bekijken, maar ook de waarde in euro´s die het vertegenwoordigd. Zo zal je voor het betalen met de kaart al er zeker van zijn, dat je over voldoende tegoeden beschikt.

Het gemak om met crypto rechtstreeks te betalen, is nog zo zo groot geweest en is de Binance card daarom ook zo veel in gebruik. Aanvragen is mogelijk zodra je over een eigen account beschikt op Binance en is het aantrekkelijk om af te wachten tot de koersen omhoog gaan en zo met de kaart de winst gelijk om te zetten in leuke aankopen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!