Last Updated on 28 augustus 2020 by admin

Heb jij net als vele anderen elke maand moeite om de maand weer rond te komen? Dan ben je absoluut niet de enige. Veel mensen hebben dit probleem en is zeer herkenbaar. Om die reden zullen we in dit artikel zullen we de beste manieren om geld te verdienen voor je uitlichten. Om je hier een handje mee te helpen. Wij richten ons in dit artikel vooral op online manieren om geld mee te verdienen. Zoals bijvoorbeeld het invullen van online enquêtes of geld verdienen via social media kanalen zoals Instagram en Youtube

Online zijn er vele kansen om geld te verdienen, echter moet je wel goed weten hoe je deze te pakken kan krijgen. Online geld verdienen is vaak het pad van de lange adem, de aanhouder wint.

Dit gezegd hebben trappen we af met de eerste manier van geld verdienen items

#1 Geld verdienen met een website door Google Adsense

De meest gemakkelijke manier van online geld verdienen is hoogstwaarschijnlijk via een website. Door middel van Google adsense geld verdienen is een zeer interessante manier van geld verdienen voor iedereen die net aan een website begint, maar ook voor mensen die met zijn website al vele bezoekers trekt. Hoe meer bezoekers jij met de website trekt, hoe meer geld er op deze manier in het laadje komt. google adsense geld verdienen

Met Google Adsense worden er tegen betaling advertenties geplaatst op je website door derde partijen. Een voordeel aan Google Adsense is dat Google de adverteerders voor jou uitzoekt, je hoeft hier zelf dus niet naar op zoek. Een ander voordeel is dat Google weet welke adverteerders relevant zijn aan jouw website en zij klikken op de advertentie op jouw website.

De kans dat er op een advertentie geklikt wordt, is groter wanneer een adverteerder relevant is aan jouw website.

#2 Geld verdienen met je website door middel van affiliate marketing

Een andere manier om geld te verdienen met je website is affiliate marketing. Deze manier zal je hoogstwaarschijnlijk meer opleren dan Google Adsense, maar werkt ook wat anders. Met affiliate marketing wordt er namelijk niet betaald per click, maar per sale die wordt volbracht via jouw website.

Geld verdienen door middel van affiliate marketing, wordt gerealiseerd door een link of advertentie naar een product of dienst van een bedrijf waar jij een affiliate partnership mee hebt. Nadat een bezoeker van jouw website klikt op de link op de website en een product aanschaft, dan zal de verkoper van dit product zien dat diegene via jouw website is binnengekomen. De verkoper van dit desbetreffende product zal jou vervolgens een commissie hiervoor betalen.

#3 Geld verdienen door advertorials op jouw website te plaatsen

Wanneer jouw website veel bezoekers trekt, kan het voor relevante bedrijven interessant zijn om een blogpost te plaatsen op jouw website. Dit om het bedrijf op een natuurlijke manier te promoten op jouw website. Dit is vooral onder bloggers een bekende en populaire manier om geld met een blog te verdienen.

Een advertorial is namelijk niets meer dan een blogbericht waar de naam van een bedrijf een aantal keer voorkomt. Bij zo’n advertorial is het belangrijk dat het onderwerp relevant is aan jouw website. Schrijf jij bijvoorbeeld over voetbal? Dan is een blogpost van een bedrijf dat voetbalschoenen een goede match. Maar schrijf jij bijvoorbeeld over tennis? Dan is een blogpost over voetbalschoenen niet relevant en bij voorbaat gedoemd te mislukken.

#4 Geld verdienen door je eigen product of dienst aan te bieden

Voor diegenen die echt serieus geld willen verdienen met een website, is het aan te raden een eigen product of dienst te gaan verkopen. Het grote voordeel aan het verkopen van een eigen product of dienst, is dat de winst volledig voor jou is en je van niemand anders afhankelijk bent zoals het eerdere affiliate marketing voorbeeld.

#5 Geld verdienen met Instagram

Instagram is in principe gewoon een online platform waar je foto’s en filmpjes mee kan delen met je volgers. Met de mobiele app kun je een eenvoudig foto’s maken, bewerken en uploaden. Wanneer je dit kan ben je al ver met jouw start als ‘Instagrammer’. Maar hoe verdien je hier nou precies geld mee?

De meest bekende manier is om veel volgers op Instagram zien te krijgen en dan te beginnen aan productpromotie via je Instagram kanaal als zogeheten Social Influencer.

Echter, moet je hiervoor in acht nemen dat je minimaal 10.000 volgers moet hebben om dit tot een succes te brengen. Onder de 10.000 volgers zal er namelijk weinig tot geen geld binnenkomen.

#6 Geld verdienen als online vertaler

Ben jij goed in bepaalde talen in zowel woord, als in geschrifte? Dan is het misschien een idee om te beginnen met het online vertaler van teksten of video fragmenten. De meeste vertalers verdienen geld per woord. Dit is over het algemeen de meest gemakkelijke methode om een berekening kan maken wat je gaat verdienen en wat de klant ongeveer kan gaan verwachten qua kosten.

Afhankelijk wat de taal is die jij vertaalt en wat de opdrachtgever je aanbiedt. Kan je uitgaan van zo’n 8 tot 10 cent per vertaald woord. Er van uitgaande dat je een redelijk werktempo hebt en zo’n 500 woorden per uur vertaald, verdien je dus snel berekent zo’n 50 euro per uur.

Geld verdienen als online vertaler kan op verschillende manieren, en voor verschillende doeleinden. Zo kan je bijvoorbeeld worden ingezet om een website te vertalen of een blogtekst, maar misschien ook wel een geheel boek. Wanneer je een beetje geluk hebt krijg je een opdrachtgever die wekelijks terugkomen en kan je hier een vast inkomen door verkrijgen.

Er zijn verschillende platformen waarop jij je diensten kan aanbieden als online vertaler. Deze zijn als volgt:

  • Gengo
  • Upwork

#7 Het schrijven van een E-Book en deze verkopen

Heb jij grote affiniteit met schrijven en weet je dingen op een aantrekkelijke manier op jou lezers over te brengen? Dan is het misschien een idee om een E-Book te schrijven en deze verkopen.

Kies voor het schrijven van een E-Book een onderwerp waar jij zelf veel affiniteit mee hebt en probeer een boek te schrijven waar de lezer echt wat aan heeft. Bijvoorbeeld over manieren van online geld verdienen! Een E-Book hoeft over het algemeen geen uitgebreide roman te worden van 50.000 woorden. Kies een onderwerp en probeer een tekst te schrijven met informatie waar een lezer daadwerkelijk wat mee kan. Voor het schrijven van een E-Book zijn 10.000 – 15.000 woorden al genoeg, als het maar genoeg kostbare informatie bevat.

Het publiceren en promoten van een E-Book is een belangrijk onderdeel om het verkopen van een E-book daadwerkelijk tot een succes te brengen. Dit kan bijvoorbeeld op Bol.com en Amazon, op Amazon is het zelfs mogelijk je eigen online winkel te openen waarin je jouw E-Book verkoopt.

#8 Geld verdienen met Facebook

Facebook heeft maandelijks ruim 2,2 miljard gebruikers, een gigantisch aantal met een enorm potentieel. Er zit veel potentie in om geld op te verdienen. Echter, moet je wel beschikken over een groot bereik om dit te kunnen verwezenlijken. De meest voor de hand liggende manier om geld te verdienen met Facebook is met een Facebook pagina.online geld verdienen met facebook

Wanneer jou Facebook pagina veel bereik heeft, dan kun je hier geld mee verdienen door gesponsorde berichten te plaatsen van bedrijven. Deze bedrijven zulle gerelateerd moeten zijn aan het onderwerp van jouw Facebook pagina en de doelgroep hiervan.

Wanneer jij een Facebook pagina hebt die een groot bereik heeft, dan zullen er vanzelf bedrijven zijn die jou hiervoor benaderen. Ook kun je zelf de stoute schoenen aantrekken en bedrijven een mailtje sturen met een voorstel om een betaalde promotie aan te gaan. Veel bedrijven zullen dit interessant vinden omdat het een over het algemeen vrij goedkope manier is van promotie. Plus het feit dat een bedrijf gelijk de juiste doelgroep aanspreekt, wanneer deze adverteert op een pagina die relevant is aan haar bedrijf.

#9 Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met Youtube heeft een erg grote toekomst, waar vroeger vele mensen voor de TV zaten en onder kijken van films betaalde reclames voorgeschoteld kregen. Is de markt nu inmiddels aan het verschuiven naar de online platformen zoals bijvoorbeeld Youtube. Anno 2020 wordt de TV steeds minder waard en wordt Youtube als het nieuwe goud gezien.youtube geld verdienen

Mede vanwege de laagdrempeligheid van Youtube begint het platform enorm in populariteit te groeien. Met meer dan 1,8 miljard maandelijkse gebruikers is het een gigantisch platform, dat nog steeds sterk groeiende is.

De meest gemakkelijke manier is het geld verdienen met views op je video’s op Youtube. Echter, moet je hier voor wel weten wat je doet. Als je random video’s gaat posten die onverwachts viral gaan en veel worden bekeken, zonder dat je een partner bent van Youtube dan zul je hier €0 aan verdienen. Wanneer jij partner wordt van Youtube dan sta je Youtube als het ware toe om advertenties te plaatsen op jou video’s. Youtube betaald je dan per keer dat er op de advertentie wordt geklikt.

Gemiddeld zullen de opbrengsten hiervan zo’n € 1500 per miljoen views opleveren.

#10 Geld verdienen met online huiswerk begeleiding

Als huiswerk begeleider help je een student met studeren voor een bepaald vakgebied waar jij in gespecialiseerd bent. Het is belangrijk om als huiswerk begeleider om naast de juiste kennis over het bepaalde vak ook te beschikken over de nodige sociale vaardigheden. Bij het begeleiden van een student, heeft de juiste persoonlijkheid een grote invloed op de motivatie van de student om het tot een succes te brengen.

Manieren om klanten te vinden waar jij jouw diensten bij kan aanbieden, zijn onder andere via huiswerkbegeleiding.nl. Hier kan je een lidmaatschap voor aanschaffen en krijg je een persoonlijk account. Op het account kan jij jezelf als het ware promoten.

#11 Geld verdienen door online enquêtes in te vullen

Hoewel je er misschien minder vaak over hoort en het een minder bekende manier van online geld verdienen is. Verdienen er tegenwoordig meer en meer mensen hun geld door simpelweg online vragenlijsten in te vullen. Er zijn een aantal websites waarbij het mogelijk om binnen 1 uur al geld in het laadje te krijgen door simpele enquêtes te voltooien.

We hebben een aantal platformen waarbij je online geld verdienen door enquetes in te vullen kunt voor je uitgelicht:

1. Opinieland

Bij Opinieland is het zeer eenvoudig je binnen slechts enkele seconden aan te melden en te beginnen met het maken van online enquêtes. Je kunt voor de uitbetaling kiezen om geld te ontvangen, maar ook cadeaubonnen behoren tot de mogelijkheden

2. SAMSAM

Dit is het online enquêtebureau dat ze hoogste beloningen uitkeert na het invullen van een vragenlijst. Bij SAMSAM kun je tot maar liefst €30 per ingevulde vragenlijst krijgen. Om gebruik te maken van SAMSAM dien je minimaal 16 jaar of ouder te zijn

3. LifePoints

De vragenlijsten van LifePoints zijn in vergelijking met de anderen vrij kort. Het is dus gemakkelijk om in korte tijd meerdere vragenlijsten in te vullen en direct uitbetaald te krijgen. Bij LifePoints is het ook mogelijk om de beloningen te laten uitbetalen in de vorm van cadeaubonnen.

#12 Geld verdienen door je vriendschap aan te bieden

Het is misschien een merkwaardige manier om geld te verdienen, echter kun je op RentAFriend.com echt geld verdienen door jouw vriendschap aan te bieden aan mensen die hier interesse in hebben. Je kunt met jou platonische ‘vriendschap’ van alles samen gaan doen. Je kan bijvoorbeeld een nieuwe bewoner in de buurt rondleiden, of samen wat gaan drinken in een café.

Bij RentAFriend is het gangbare tarief variërend tussen de 10 en 15 euro per uur.

#13 Online geld verdienen met Dropshipping

Dropshopping is een manier van kopen en doorverkopen van producten. Veelal worden er producten ingekocht in China en doorverkocht in Europa voor een hogere prijs dan de inkoopwaarde.

Over het algemeen zijn de opstartkosten van dropshopping een stuk lager dan die bij een traditionele webshop. Immers hoeft er geen inventaris worden ingekocht en worden opgeslagen. Ook het verzenden van producten en de klantenservice wordt uithanden gegeven aan een platform als bijvoorbeeld Bol.com of Amazon.

Ook het werven van klanten wordt vereenvoudigd door gebruik te maken van één van deze twee bovengenoemde platformen. Deze websites trekken namelijk al veel verkeer op de website, hier hoef jij dus niet zelf voor te zorgen. Dit maakt het hele proces een stuk eenvoudiger om er mee te starten

Een bekend voorbeeld hiervan is Jia Ruan, die alom bekend is op social media met zijn reclames.

Heb je interesse om te beginnen met dropshipping? Bekijk dan eens één van Jia Ruan zijn informatieve Youtube video’s hier over.

#14 Geld verdienen met handelen in cryptomunten

Dit is een wat meer risicovolle manier om geld te verdienen, je kunt je inleg namelijk verliezen. Echter is hier zeker veel winst mee te behalen. Cryptocurrency wordt steeds populairder en wordt gezien als betaalmiddel van de toekomst. Wanneer jij over voldoende kennis beschikt over cryptocurrency en weet op welke momenten jij moet instappen, kun je hier hoge winsten mee behalen.

Een goede website om dit op te doen is Bitcoinexchangenederland.nl bijvoorbeeld.

Hier kun je verschillende platformen om cryptocurrency om te kopen, verkopen of verhandelen met elkaar vergelijken. Ook worden er verschillende instructies gegeven voor het kopen of verkopen van Bitcoin per exchange.

#15 Geld met verdienen met beleggen

Sinds de komst van het internet is het zeer eenvoudig te starten met beleggen. Er zijn vele platformen waarop je dit kan doen en de koersen zijn gemakkelijk online te monitoren. De beurs is verleden tijd om heen te gaan wanneer jij wil beginnen met beleggen. Anno 2020 is dit eenvoudig te online te doen vanuit eigen huis.

Met de komst van het internet kun je op elk moment van de dag beleggen en geld verdienen online. Day traders kunnen op korte termijn zeer veel geld verdienen. Ook is het tegenwoordig een stuk makkelijker om op langere termijn een bepaald rendement te verdienen met beleggen.

#16 Geld verdienen als grafisch designer

Heb jij een creatieve geest en ben je goed met grafisch design? Dan valt er veel geld te verdienen als online grafisch designer. Die is bij uitstek een baan die als freelancer vanuit huis kan worden uitgevoerd. Het enige waar jij over moet beschikken om dit te doen is een computer en de juiste skills om dit te doen

Om opdrachtgevers te vergaren is het belangrijk een portfolio op te bouwen, om aantoonbare resultaten te kunnen weerleggen. Wanneer jij als beginnend grafisch designer op zoek bent naar opdrachtgevers dan is Fiverr een goede freelance website om opdrachtgevers op te zoeken.

#17 Geld verdienen als virtuele assistent

Heb jij een goed ontwikkelde talent als organisator? Dan is een baan als virtueel assistent wellicht iets voor jou. Vele drukbezette ondernemers staan namelijk te springen om een virtual assistent die een aantal taken overneemt om de druk te verlichten. Houd bijvoorbeeld de agenda bij en plan afspraken in.

Een virtual assistent is eigen een soort online secretaresse. Over het algemeen erg interessant werk en je krijgt vaak wekelijks uitbetaald voor de geleverde werkzaamheden.

#18 Geld verdienen als virtuele leraar

Een virtuele leraar wordt in het digitale tijdperk waar we tegenwoordig in leven steeds normaler. Beschik jij over veel kennis over een bepaald vakgebied? Dan kun je jezelf te huur stellen om online les te geven hierin. Dit kan variëren van geschiedenis lessen tot muzieklessen.

Het enige wat je nodig hebt om dit te doen is een computer en een webcam en je kunt aan de slag als virtual tutor. Een manier om jezelf te promoten als online leraar is het hebben van een eigen website of blog waarop jij over jezelf en de diensten die jij aanbiedt verteld.

#19 Geld verdienen als programmeur

Om deze manier van geld verdienen tot een succes te brengen moet je beschikken over de juiste kennis. Echter, wanneer je beschikt over de kennis over het bouwen van software en programmeren. Dan kan dit een erg lucratieve manier van online geld verdienen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een eigen app ontwikkelen of een game maken en deze verkopen aan bepaalde partijen.

Dit is met uitstek de baan voor als je de vrijheid van online werken wilt ervaren, vanuit waar dan ook ter wereld. Je hebt namelijk enkel je computer nodig en misschien een internetverbinding om dit werk te kunnen doen.

#20 Geld verdienen met online casino’s

Een risicovolle, maar voor sommigen erg lucratieve manier van online geld verdienen. Online casino’s bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om real-time met andere gebruikers te pokeren. Dit is een goede manier van online geld verdienen voor diegene die over de juiste poker skills om dit te doen beschikken.

Echter is dit één van de meest risicovolle manieren om geld te verdienen. Dit omdat je ook veel geld kunt verliezen in korte tijd. Let dus goed op wat je doet en laat je niet meeslepen.

#21 Geld verdienen met video editing

Veel bedrijven en vloggers beschikken niet over de skills of tijd om hun eigen video’s te editen. Om succesvol video’s te editen moet je beschikken over de juiste technische kennis hiervan en een creatief oog. Beschik jij hier over? Dan kan video editing een zeer lucratieve manier van geld verdienen zijn voor jou.

Door de populariteit van social media kanalen, zoals bijvoorbeeld Youtube en Instagram is er steeds meer markt voor video editors. Het werken als video editor kan tevens perfect online kan worden uitgevoerd. Het enige wat je nodig hebt om dit werk te kunnen uitvoeren, is een computer en de juiste software.

#22 Geld verdienen als callcenter medewerker of klantenservice medewerker

Geld verdienen als callcenter medewerkerAnno 2020 zijn er steeds meer bedrijven die hun medewerkers de mogelijkheid bieden om vanuit huis te werken. Zo ook veel callcenter bureaus. Veelal zijn dit bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn en werknemers leren om vanuit huis te bellen of gebeld te werken. Het gaat hier vaak om bedrijven, waarbij je in dienstverband dient te treden. Dit wordt vrijwel nooit als ondernemer zijnde gedaan.

Heb jij uitstekende telefonische verkoop skills en ben je klantvriendelijk ingesteld in zowel woord als geschrifte? Dan is het werk als callcenter medewerker wellicht iets voor jou om te gaan doen