Het komt altijd wel voordelig uit wanneer je gelijk over geld kan beschikken bij de verkoop van jouw sloopauto. Niet alleen ben je er zo snel van af, maar kan het geld meteen gebruikt worden om bijvoorbeeld een andere auto mee aan te schaffen. Voordat het echter zo ver is, moet er wel contact gelegd worden met zo een opkoper. Het gaat daarbij vrijwel uitsluitend om bedrijven die zich erin hebben gespecialiseerd om sloop- en schadeauto’s op te kopen.

Bij een opkoper loopt het wel vlot

Er zijn tal van bedrijven die erin zijn gespecialiseerd, om sloopauto’s op te kopen. Dat kan bij sommige zoals bij www.autonaardesloop.nl ook nog op elk uur van de dag en kan het benaderen online plaatsvinden. Met een paar foto’s en een beschrijving van de auto, kan er al een bod worden uitgebracht en springt hun dienstverlening gelijk in werking wanneer de verkoper eens is met het bod. Zo moet er zeker een sleepauto aan te pas komen en zal het papierwerk ook gelijk in orde gemaakt moeten worden. Het vrijwaringsbewijs mag niet vergeten worden en wordt er zo aangegeven, dat de verkoper geen verantwoordelijkheid meer draagt. Het afgesproken verkoopbedrag zal naar wens contant overhandigd worden of middels storting via de bank. Omdat het vaak niet gaat om grote bedragen, is het beter om gewoon contant het geld in handen te krijgen.

Om het onderste uit de kan te halen, kunnen een aantal opkopers worden benaderd en gekozen worden voor de hoogste bieder. Ook even de overige voorwaarden vragen zoals die voor de kosten verbonden aan de sleepauto. Alleen zo krijg je een representatief beeld van het bedrag dat je daadwerkelijk in handen zal krijgen. Ook belangrijk om te weten: de opkoper behoudt zich het recht om bij het constateren van onvolkomenheden bij het ophalen van de auto, de koop af te blazen of de hoogte van het bod aan te passen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!