Favorieten heb je nu eenmaal overal, ook binnen de cryptomarkt. Wat in 2009 begon met Bitcoin alleen, is nu uitgegroeid tot een markt waar er een honderdtal munten zijn te vinden. Wat het allemaal zo interessant maakt, is dat elke munt ook een aparte doelgroep probeert te benaderen en verschillen de toepassingen er dan ook. De wijze waarop er voor het overgrote deel wordt gekeken naar de toekomstperspectieven van deze munten, laat wat munten sterker naar voren treden en is ook voor 2021 die trend te merken.

De beste cryptomunten 2021 mogen rekenen op een historische groei waarbij ondanks alle tegenslagen, er toch nog sprake is geweest van een groei. Daarop voortbordurend, is het de verwachting dat deze munten ook hun groei zullen blijven voortzetten en is dat ook wat investeerders in het oog hebben om er voordeel uit te mogen halen.

De trend lijkt zich voor het grootste deel voort te zetten

Ondanks de ontwikkelingen op de cryptomarkt zich zo snel lijken voort te zetten en er al binnen een dag sprake kan zijn van grote veranderingen, zijn het maar een relatief kleine groep aan munten die uitsteken qua hun performance. Dit heeft voor een groot deel te maken met het vertrouwen dat men stelt in deze groep van munten en de grote investeringen in gepleegd. Hoe meer personen namelijk een bepaalde munt aanschaffen, hoe sterker die begint te groeien en heeft dat weer een positief effect op de lange termijn koersverwachting. In 2019 waren de best stijgende cryptomunten voornamelijk Bitcoin, Ethereum, Caradano en Binance Coin die de cryptomarkt het meest beheersten.

Opvallend was ook de sterke stijging van Polkadot, een munt die vrij nieuw is in vergelijking met de overige hier genoemd. Het belangrijkste om bij deze munten in acht te nemen, is dat ze allemaal inspelen op een bepaalde behoefte in de markt. Zo is Caradano helemaal gericht op een gedecentraliseerd gebruik waarbij ook bedrijven gebruik kunnen maken van de betalingsmogelijkheden. Bij Binance Coin gaat het om de wijze waarop er door het handelsplatform Binance de mogelijkheid wordt geboden om met de munt voordelen te halen bij het verhandelen op het platform zelf. De beste crypto om te kopen zou bij Binance dan wel vaak moeten gaan richting Binance Coin.

Wat is de beste cryptomunt?

Puur gekeken naar de stijging van de koers en de wijze waarop veel investeerders grote bedragen in hebben gestopt, zal het we; neerkomen op Bitcoin en lijkt het grootste deel van de markt zich daarop te concentreren. Het is daarom echter juist lonend om de aandacht re richten op de minder bekende munten omdat die relatief een snelle stijging kunnen doormaken en het rendement van de investering flink kan oplopen. Deze snelle stijgers zijn de parels om naar uit te kijken en moet dat in het begin wel goed worden geanalyseerd. Er is vaak namelijk sprake van maar een korte periode van stijging waarna de daling zich genadeloos begint in te zetten en de verliezen niet meer gecompenseerd kunnen worden.

De beste coin om nu te kopen bevindt zich in de top van de `best performers` van 2020, maar zijn er ook daar al grote stijgers, maar ook verliezers te zien. Er gaat ook veel belangstelling uit naar cryptomunten die gelanceerd worden met de ondersteuning van Overheden. In 2021 moet het voor enkele al zo ver zijn. Voordeel van zulke cryptomunten is wel, dat ze een bepaalde ondersteunende basis hebben en dat ook waakt voor grote fluctuaties in de koers. De beste cryptomunt om te investeren kan dus weleens in die richting worden gezocht en is het ook gelijk een manier om het risico te verspreiden.

Om een keuze te maken voor beste cryptomunten toekomst zal er altijd wel een factor van onzekerheid aanwezig zijn, maar maakt dat het investeren juist ook zo aantrekkelijk. Er zijn immers hoge winstverwachtingen en kunnen die ook nog binnen een korte tijd worden behaald. Laat de beste crypto 2021 dus ook verspreidt zijn over een aantal kandidaten om het risico ook te verkleinen.

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet. Facilisi quam.

Wist je dat je automatisch geld kunt verdienen met jouw cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande aanbieders: 

Bekijk nu snel alle mogelijkheden die de grootste Nederlandse crypto exchange jou biedt!