Zynga Aandeel

Last Updated on 2 februari 2021 by Jeroen

Heeft Zynga je interesse gewekt en zit je eraan te denken om misschien Zynga aandelen te kopen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vindt je meer informatie over Zynga aandelen. Het is belangrijk voor je wilt investeren in Zynga goed alle informatie op een rij te zetten en te kijken waar je deze aandelen het beste kan kopen tegen de laagste kosten.

Zynga aandelen kopen | Waar kan ik beleggen in Zynga?

Er zijn veel brokers waar je Zynga aandelen kan kopen, maar wat zijn de beste? In het overzicht hieronder vindt je een vergelijking van de beste Nederlandse en internationale brokers, waar je aandelen kan kopen tegen de laagste kosten. Wij raden DEGIRO en eToro aan, vanwege de laagste kosten om een transactie te maken en geen kosten om een account te hebben. DEGIRO is een Nederlandse broker en eToro is de grootste online broker waar je zowel aandelen, crypto als andere beleggingsinstrumenten kan kopen.

AanbiederVoordelen Rating Kosten per maandMeer informatie
 /></a><br />
<p class=DEGIRO

Zelf beleggen tegen lage tarieven

Rating

9.5

Kosten per maand

Gratis

BekijkDEGIRO
 /></a><br />
<p class=
Etoro

Eenvoudig beleggen

Rating

9,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkeToro
 /></a><br />
<p class=
Binck

Gratis € 200,- transactietegoed

Rating

8,9

Kosten per maand

€40 per jaar

BekijkBinck
 /></a><br />
<p class=
Bux Zero

Beleggen via een app

Rating

8,5

Kosten per maand

Gratis

BekijkBux zero
 /></a><br />
<p class=Plus500

Platform voor hefboomeffecten

Rating

8,1

Kosten per maand

Gratis

BekijkPlus500

Als je wilt beleggen in Zynga, dan kunnen wij bovenstaande brokers in ieder geval aanraden vanwege de goede service, lage kosten, gebruikersgemak en het aantal aandelen dat hier te koop zijn. Zynga aandeel kopen kan in ieder geval erg gemakkelijk bij deze partijen!

Over Zynga

Zynga Inc. ontwikkelt, verkoopt en exploiteert sociale spellen als live diensten in de Verenigde Staten en internationaal. De spellen van het bedrijf worden gespeeld op mobiele platforms, zoals Apple iOS en Google”s Android besturingssystemen, en op sociale netwerksites, zoals Facebook en Snapchat.

Het bedrijf levert ook reclamediensten bestaande uit mobiele advertenties, engagementadvertenties en aanbiedingen, en virtuele merkartikelen en sponsoring aan reclamenetwerken, agentschappen en makelaars, en licentiëert zijn eigen merken.

Het bedrijf was voorheen bekend als Zynga Game Network Inc. en veranderde zijn naam in Zynga Inc. in november 2010. Zynga Inc. werd opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkantoor in San Francisco, Californië.

Zynga koers verwachting | Wat zijn de verwachtingen voor 2021?

Het is belangrijk om te weten hoe de toekomst van Zynga er voor staat. Dit heeft namelijk invloed op de koersverwachting en waar de prijs naartoe zou kunnen gaan. Het geeft natuurlijk antwoord op de vraag of je Zynga wellicht zou moeten kopen, of niet.

Bij een bedrijf is het altijd belangrijk om te kijken naar de waarde. Welke onderliggende waarde heeft een bedrijf, wat maakt het uniek, hoe groot is de afzetmarkt, hoe gaat de markt er de komende jaren uitzien voor dit bedrijf, welke rol speelt het bedrijf hierin en hoe zal het bedrijf hierop anticiperen. Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, heb je eigenlijk een Zynga advies en weet je of wat de beurskoers van Zynga zou kunnen doen.

Zynga koers

De huidige koers van Zynga is een leuk gegeven, maar is het belangrijk om te weten waar het naartoe gaat. Het is altijd de vraag waar is de verwachting van Zynga in 2021, 2022, 2025 en verder. Echte investeerders beleggen voor de lange termijn. Maar als je op de korte termijn wilt handelen, dan is het voornamelijk belangrijk te kijken wat er dit jaar staat te gebeuren voor het bedrijf.