Voordelige feestkleding kopen

Met de kerstdagen en oudejaarsavond op de loer wordt het hoog tijd voor een verse feestgarderobe. Aan feestkleding in de winkels geen gebrek, maar het budget voor kleding laat vaak te wensen over. Daarom hebben wij een aantal tips voor je om voordelig feestkleding te kopen.

De zuur verdiende centen gaan deze maand vaak op aan cadeautjes. Om er toch nog stijlvol bij te kunnen lopen zijn hier een paar handige tips:

Tweedehands feestkleding

Koop tweedehands: tweede hands- en kringloopzaken hebben vaak oude feestkleding in het assortiment. Goed zoeken kan zeker lonen met een mooie vintage jurk of mooi pak. Ben je zelf een beetje handig met naald en draad, dan zit je helemaal gebakken. Customize je goedkoop gekochte kleding en je hebt een volledig originele outfit voor (vaak) minder dan €20,-! Ook websites als marktplaats.nl kunnen lonen bij de zoektocht naar een partyoutfit.

Kortingscodes

Gebruik kortingscodes: online shoppen is helemaal van nu, maar meestal worden er verzendkosten gerekend. Ook hier is een oplossing voor. Op verschillende website worden kortingscodes voor verschillende webshops (H&M, bol.com etc.) aangeboden. Dit varieert van gratis verzending tot wel 20% korting op producten. Voordat je iets online besteld dus altijd even zoeken naar kortingscodes en bespaar op die manier op je feestkleding.

Uitverkoop

Natuurlijk loont het ook om tot de uitverkoop te wachten. Vanaf eind december begint meestal de uitverkoop in Nederland. Wacht je dus tot vlak voor kerst of oud en nieuw met je outfit kopen, dan heb je de kans dat je een pracht outfit kunt scoren voor een bodemprijs.