Voordelig kleding en fashion kopen

Dames opgelet, want leuke kleren kopen hoeft niet veel geld te kosten! Je kan echt voordelig leuke kleding kopen. Er zijn wel duizenden manieren om geld te besparen op fashion.

Je kunt  voor goede basics als katoenen hemdjes en t-shirts prima terecht bij budgetwinkels als de Zeeman. In deze winkel zijn soms zelfs nog onverwachte schatten te vinden. Zo vond ik een mooie lange jurk voor € 6,99. En ik weet zeker dat er talloze voorbeelden zijn van vergelijkbare schatten. Dus zet de schaamte opzij en be proud to shop at Zeeman, want in tegenstelling tot een heleboel mensen loop jij niet met hetzelfde H&M vestje, maar draag je een echte originele Zeeman. Bovendien zal de schaamte van het bij de Zeeman winkelen onder veel mensen toch blijven bestaan waardoor je beslist origineel zult zijn.

Shoppen op de Dappermarkt

Ook op de markt kun je ongelooflijk voordelig leuke kleding kopen, als je maar weet waar je moet zoeken. Veel mensen denken dat er op de markt alleen maar ordinaire kleding te koop is van één of andere synthetische stof. Dat klopt, maar als je goed snuffelt kun je leuke jurkjes, shirtjes en zelfs spijkerbroeken vinden. Zelf gebruik ik graag als voorbeeld de Dappermarkt in Amsterdam. Deze markt in stadsdeel Zeeburg (bij station Amsterdam Muiderpoort) is een door toeristen en veel Nederlanders onontdekte markt, vanwege zijn beperkte bereikbaarheid met het openbaar vervoer (geen directe tram of metro vanaf centraal). Als je goed tussen de rekken met synthetisch spul zoekt, kun je nog hele verrassende items tegenkomen. Regelmatig vragen mijn vriendinnen van de marktkledingstukken waar ik het vandaan heb, omdat ze het zo leuk vinden. Hierop antwoord ik altijd trots dat het van de Dappermarkt komt. Voor de leuke marktkleding moet je denken aan prijzen voor een jurkje tussen de 10 en 15 euro, wat volgens mij echt een koopje is.

Merkkleding voor weinig geld

Als je graag merkkleding wilt dragen, maar niet de volle mep wilt betalen kun je opzoek gaan naar online outletshops. Voorbeelden hiervan zijn: www.vente-exclusive.com, www.fashionchick.nl, www.sartofashion.nl en www.dress-for-less.nl, op deze websites kan je ook kledinginspiratie opdoen. Het loont ook altijd de moeite om op internet te zoeken naar goedkope (tweedehands) kleding. Zo worden op sites als www.marktplaats.nl en www.ebay.nl talloze kledingstukken aangeboden. Toegegeven, het is even zoeken naar de goede, mooie items en dan ook nog in de goede maat. Maar dan heb je wel een (vintage) stuk in je kast hangen, die op dat moment waarschijnlijk niet meer in de winkels ligt. De kans om iemand met hetzelfde kledingstuk tegen te komen is dus klein. Wat toch wel fijn is in onze eindeloze streven origineel te willen zijn. Neem dus de tijd om te zoeken naar (goedkope) kledingstukken en je zult een hoop geld kunnen besparen.